Ha egy dolgot megkérdezhetnél a háziállatodtól, mi lenne az?

Akt.:
Ha egy dolgot megkérdezhetnél a háziállatodtól, mi lenne az?
Képzeljük el azt a helyzetet, hogy feltehetünk egyetlen egy kérdést a kutyánknak, cicánknak, hörcsögünknek és ő képes lenne válaszolni rá. Mi lenne az az egy kérdés? Jól gondold meg!

Lara kérdezné a sápadtfejű rozella papagájától, hogy “Miért kell mindig hisztizni, ha meglátsz egy vezetéket?”

Margó azt szeretné megtudni a cicájától, hogy “Jól érzi-e magát nálam?”

Ági azt a kérdést tenné fel kutyájának, hogy “Mit kellene még tennem ahhoz, hogy még jobb, kényelmesebb legyen az élete?”

Atika aggódik, hogy keverék kutyusa “Boldog e az életével? ezt azért kérdezném tőle, mert napi 8-9 órát egyedül van mikor el megyek munkába ő csak fekszik és csak vár arra, hogy haza jöljek és boldogan a lábam elé szaladjon és kezdődjön a játék!”

Bélusnak egy nagyon egzotikus állata van, egy elefánt, mégis csak annyit kérdezne tőle: “Mizu?” 🙂

Gergő valami büdöset érezhetett a francia bulldogja körül, mert azt kérdezné: “Te pukiztál?”

Norbinak pont jókor jött a kérdés, mivel a barátnőjének pont ugyanezt tette fel pár napja. A válasz az volt, hogy “megkérdezném tőle,hogy boldog kiskutya e:))”

József filozofikus oldalról közelíteni a témát, azt szeretné megtudni a kutyájától, hogy: “tudod, hogy ki vagy te?”

Edit Mária ezt írta az anatóliai juhász kutyájáról: “Én minden reggel 1 órát futok. Velem van a kutyus, ő miatta időnként megállunk, szaglászunk, vagy kicsit sétálunk. Én azt kérdezném meg a kutyusomtól, hogy szereti-e ezeket a reggeleket, vagy nem.”

Andi visszaigazolást szeretne: “Jó gazdinak tartasz?”

Ildikó egy nagy zöld szemekkel rendelkező, vörös színű iromba cica tulajdonosa: “Azt kérdezném tőle, hogy boldog-e? (Ebben a kérdésben szerintem benne foglaltatik, hogy megkap-e mindent tőlünk, amire szüksége van, azaz törődünk vele, szeretjük, finomabbnál finomabb falatokkal etetjük, sokat játszunk vele. 10 éves, születésétől velünk van, első perctől fogva családtag, azért is mert nem lehetett saját gyermekünk. Már az arcmimikámból tudja, hogy mire gondolok, tehát, ha valami huncutságot művelt és magyaráznia kell a bizonyítványát, vagy amikor némán kérdezem, felhúzott szemöldökkel, hogy mit szeretne. Mindig másképp válaszol, nem nyávog, hanem olyan hangot ad, mintha beszélne. Imádjuk!!!!)”

Judit azt szeretné tudni, hogy a cicája viszontszereti-e: “Szeretsz? Mert én imádlak!”

Renáta a kutyusa felé fordul és azt kérdezi, hogy: “Szeretnéd hogy továbbra is a családom része legyél? :)”

Tomi nem érti, hogy: “Miért nem vagy hajlandó addig elindulni sétálni amíg rá nem harapsz a pórázra?”

Gabi is a szeretetéről kérne egy kis visszacsatolást Bordeauxi dogjától: “Te is úgy érzed, mindent megteszek azért,hogy boldog és kiegyensúlyozott legyen az életed mellettem? Mindent megadok neked amire vágysz? Érzed,hogy imádlak?” – mondjuk ez már 3 kérdés 🙂

Lászlónak részben gasztronómiai kérdése lenne kutyájához: “Miért nem szereted a levest és miért kell mindig szétrágni a kint felejtett seprűt!?”

Anita: “Azt kérdezném a kutyusomtól,hogy ő is olyan boldog-e ,hogy velem lehet ,mint amilyen boldoggá ő tesz engem a jelenlétével!IMÁDOM!!!:)”

Címkék: ,