Ha a bírónak lenne videója…

DVSC - DVTK
DVSC - DVTK
Ahogy portálunk látogatói megszokhatták, a szerdai Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágójáról is előben jelentkeztünk a Debrecen – Diósgyőr mérkőzésről.  video

DVSC-TEVA  – DVTK 2-2 (1-0)

19:50 – Az egyenlítő gól után még a Loki-nak adódott lehetősége, de találat már nem született, maradt a 2–2. Összesítésben a DVSC-TEVA 3–2-vel jutott a május 9-ei, Megyeri út-on megrendezendő fináléba, ahol a Loki a Honvéd-dal méri össze az erejét.  

19:48 – A 89. percben büntetőhöz jutott a DVTK, miután Thierry lerántotta Sipekit a 16-oson belül. A büntetőt Farkas Viktor a jobbra mozduló Csernyánszki helyére, középre lőtte. 2–2.

19:43 – A 85. percben Sidibe növelhette volna a Loki előnyét, ám Takács pontos középre ívelését követően a szenegáli csatár 7 méterről a földre fejelte a labdát, ami így átpattant a kapun.

19:37 – 80. perc: újra vezet a Loki! Sztojkov bal oldalról elvégzett szabadrúgását Szalma kiütötte, a labda az egyik diósgyőri játékosról Komlósi elé pattant, aki ballal 6 méterről a kapuba lőtte a játékszert. 2–1

19:32 – A 75. percben Leandro végzett el szabadrúgást jobb oldalról az alapvonalhoz közel, a kapura csavart labdát Szalma kiütötte.

19:23 – A 66. percben Komlósi hibáját Simon használhatta volna ki, ám a vendégek csatára az ötös sarkáról Csernyánszkiba lőtt. 

19:18 – A 60. percben egyenlített a Diósgyőr, annak ellenére, hogy előtte a Loki több szögletet is rúghatott. A vendégeknél egy ellentámadás végén Foxi 25 méterről lövésre szánta el magát s a labda utat talált Csernyánszki kapujába. 1-1.

19:13 – Az 56. percben Vukmir lőtt a 16-oson kívülről, ám a lapos lövése elhalt a diósgyőri kapus kezei között. 

19:09 – Az 52. percben Sztojkov 17 méterről próbálkozott lövéssel, ám Szalma szögletre ütötte a labdát

19:02 – A második félidőben legelején három lehetőséget adódott a gólszerzésre a csapatok előtt, Farkas egy kiugrás után nagy helyzetben elcsúszott, Sidibe lövését Szalma fogta, míg Farkas középről leadott lövését Csernyánszki hárította.  A második félidőben legelején három lehetőséget adódott a gólszerzésre a csapatok előtt, Farkas egy kiugrás után nagy helyzetben elcsúszott, sidibe lövését Szalma fogta, míg Farkas középről leadott lövését Csernyánszki hárította.  A második félidőben legelején három lehetőséget adódott a gólszerzésre a csapatok előtt, Farkas egy kiugrás után nagy helyzetben elcsúszott, Sidibe lövését Szalma fogta, míg Farkas középről leadott lövését Csernyánszki hárította.  

A szünetben – cserélt Beránek, Kiss Zoltán helyett a védekező középpályás, Thierry lépett pályára. 

18:44 – félidő – A Magyar Kupa elődöntőjének második mérkőzésén nem bízott semmit a véletlenre DVSC-TEVA, annak ellenére, hogy egygólos debreceni előnnyel kezdődött a találkozó, az első percek hazai rohamokkal teltek. 

Sokszor forogtak veszélyben a kapuk, majd Aco Sztojkov vezető gólja megnyugtatta a Lokit. Bő félórás játék után átvette az irányítást a DVTK, ám szabályos gólt nem tudtak szerezni a vendégek, sőt a hajrában újra Dzsudzsákék előtt adódtak lehetőségek. A félidőben DVSC-TEVADVTK 1-0

18:34 – A 34. percben egy jobb oldali szabadrúgást követően Simon közvetlen közelről bevette Csernyánszki kapuját, ám a játékvezető les miatt (tévesen) nem adta meg a gólt.

18:20 – A 16. percben megszerezte a vezetést a DVSC-TEVA: Leandro balról kanyarított középre és a középen érkező Aco Sztojkov átvette a labdát, majd 8 méterről a kifutó kapus mellett a bal alsó sarokba gurított. 1-0. A Loki így összesítésben már 2-0 arányban vezet – biztosan nem lesz hosszabbítás.

18:09Loki rohamokkal kezdődött a találkozó, több lehetőség is adódott a hazai csapat előtt, ám a legnagyobb ziccer Foxi előtt adódott, aki 9 méterről középről a kapu mellé passzolta a labdát a 9. percben. Loki rohamokkal kezdődött a találkozó, több lehetőség is adódott a hazai csapat előtt, ám a legnagyobb ziccer Foxi előtt adódott, aki 9 méterről középről a kapu mellé passzolta a labdát a 9. percben.

Információink szerint az hazai pályán 1-0-ra elveszített “odavágó” után sokan kelnek útra Debrecenbe, de aki itthon marad, az sem marad le a 18 órakkor kezdődő mérkőzés fontosabb momentumairól.

Jegyzőkönyv

Labdarúgó Magyar Kupa elődöntő, visszavágó:

DVSC-TEVA-DVTK 2-2 (1-0)

Debrecen, 7000 néző, vezette: Iványi.
DVSC-TEVA: Csernyánszki – Bernáth, Mészáros (Bíró 67.), Komlósi, Takács – Kiss (Thierry a 46.), Vukmir, Leandro, Dzsudzsák – Sztojkov (Zsolnai 83.) , Sidibe.
DVTK: Szalma – Farkas, Rubint, Hegedűs, Katona – Vitelki, Sipeki, Sadjo – Foxi (Faggyas 83.) – Simon (Huszák a 83.), Douva (Binder 30.).

Gólszerzők: Sztojkov (17.), Komlósi (81.), illetve Foxi (62.), Farkas (89., 11-esből).
Sárga lap: Katona (42.)További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek