Gyűlölöd a fidget spinnereket? Ez a videó akkor is megbabonáz!

Akt.:
Gyűlölöd a fidget spinnereket? Ez a videó akkor is megbabonáz!
Gyűlölöd a fidget spinnereket? Ez a videó akkor is megbabonáz!
Egy éve ilyenkor még nagyjából senki nem tudta, hogy mi az a fidget spinner, nyárra viszont mindenhol a kapni lehetett a pörgő szerkentyűket, hogy aztán őszre mindenkinek elege legyen belőle. Most felkerült egy olyan videó, amit még azok is megbabonázva fognak bámulni, akik az első pillanattól gyűlölik a fidget spinnereket.

Egy kreatív youtuber, Kaplamino a megunt szerkezetek felhasználásával épített fel egy bonyolult „táblát”, ahol egyetlen fémgolyó elindításával olyan láncreakció indul be, amit muszáj végignézni.

Vajon mennyi időbe és próbálkozásba telhetett, mire sikerült felépíteni a tökéletesen működő szerkezetet? (Ami a videó utolsó pár másodperc ének tanulsága szerint egyben rekviem is a rövid életű fidget spinner mániának…)

Forrás: 24.hu | Kamplamino.


Ki hinné, hogy a Fidget spinner akár veszélyes is lehet? Persze vélhetően nincs olyan játék, sőt, bármilyen tárgy a világon, amivel ne tudnánk balesetet okozni magunknak - íme 5 durva baleset, amit a Fidget spinner okozott. Vagy épp az emberi hülyeség: elvégre nem feltétlenül a játék hibája, ha vala...

Illusztráció - Slinky, gyerekkorunk kedvence
Éneklő halidísz, pukipárna és a Slinky, ami szinte mindenkinek volt. Mi értelmük van ezeknek az ötleteknek? Nos, igazából semmi, a kitalálóknak mégis sikerült milliókat keresni velük. A remény hal meg utoljára, a videóban összegyűjtött ötletekből rájöhetünk, hogy ha ezen dolgok kitalálójának sikerül...