Gyülekeznek az emberek Budapesten, rohamrendőrök az Andrássy úton

Kisebb csoportokban verődve különböző helyszíneken gyülekeznek a Fidesz ünnepségéről hazafelé tartó emberek. A Nemzeti Múzeum előtt körülbelül 1500-2000 ember van, zászlót lobogtatnak és néha megindul a skandálás is. Ugyanakkor a Szabadság hídon keresztül több száz motoros érkezett a múzeum elé, a tömeg nagy ujjongással fogadta őket. – jelentette a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója. A Terror […]

Kisebb csoportokban verődve különböző helyszíneken gyülekeznek a Fidesz ünnepségéről hazafelé tartó emberek. A Nemzeti Múzeum előtt körülbelül 1500-2000 ember van, zászlót lobogtatnak és néha megindul a skandálás is. Ugyanakkor a Szabadság hídon keresztül több száz motoros érkezett a múzeum elé, a tömeg nagy ujjongással fogadta őket. – jelentette a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója. A Terror Háza előtt és az Aradi utcában szintén néhány száz fős tömeg gyűlt össze, itt egy kisteherautóval már a helyszín hangosítását is megoldották. Ők Budaházy György elfogása ellen tüntetnek, a férfit a rendőrök csütörtök délután egy igazoltatás során fogták el.
Nem sokkal ezelőtt száznál is több rohamrendőr érkezett az Andrássy útra, és a Terror Háza közelében elkezdetek alakzatba fejlődni.