Helyi közélet

2013.10.21. 16:18

Mobil helyett sapka

Miskolc - Interneten kínált telefonokat az a férfi, aki a megrendelőknek az adott terméket nem küldte meg, de gyereksapkát, befőttes üveget, vízbe áztatott pelenkát igen.

Miskolc - Interneten kínált telefonokat az a férfi, aki a megrendelőknek az adott terméket nem küldte meg, de gyereksapkát, befőttes üveget, vízbe áztatott pelenkát igen.Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság a 60 éves jászladányi K. Józseffel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított internetes piactereken kínált eladásra mobiltelefonokat. Egy ózdi sértett az előre kialkudott összeg átutalása után a megrendelt termék helyett az eladótól gyereksapkát, befőttes üveget és egy színes rádiót kapott.

A nyomozás adatai szerint a terhelt az országban több vevőt is megkárosított, akiknek hol fahasábot, hol vízbe áztatott pelenkát küldött a beígért mobiltelefon helyett.

Az Ózdi Rendőrkapitányság 2013. október 18-án bűnügyi őrizetbe vette K. Józsefet, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában