GYORSHÍR: Újraindul a vízszolgáltatás Miskolcon

Ezekben a percekben újraindítják a vízszolgáltatást Miskolcon – tudta meg a Független Hírügynökség Vojtilla Lászlótól, a MIVÍZ kft. igazgatójától. Mivel több óra szükséges ahhoz, hogy a rendszer megteljen vízzel, így az igazgató szerint az esti órákra áll teljesen helyre a vízszolgáltatás, és akkortól használható a vezetékes víz. Az igazgató szerint még lehet opálosodás a vízben. […]

Ezekben a percekben újraindítják a vízszolgáltatást Miskolcon – tudta meg a Független Hírügynökség Vojtilla Lászlótól, a MIVÍZ kft. igazgatójától. Mivel több óra szükséges ahhoz, hogy a rendszer megteljen vízzel, így az igazgató szerint az esti órákra áll teljesen helyre a vízszolgáltatás, és akkortól használható a vezetékes víz.
Az igazgató szerint még lehet opálosodás a vízben. És arra is figyelmeztetett, hogy az ilyen hosszabb leállás utáni újraindításoknál elképzelhető a csőtörés.

A vízszolgáltatást kedden este állították le Miskolcon, mert zavaros volt a víz. A leállás illetve a nyomás csökkenés péntekre már több mint 20 ezer háztartást érintett a városban. Az ÁNTSZ vizsgálata szombat reggelre fejeződött be, és ez azt állapította meg, hogy a víz nem szennyezett.