Helyi közélet

2013.04.04. 12:25

Huszonhét produkció lesz a táncversenyen Sárospatakon

Sárospatak - A jelek szerint sokan kedvelik a táncot, hiszen a sárospataki A Művelődés Háza és Könyvtára által meghirdetett „Csak egy tánc volt” elnevezésű táncversenyre 27 produkciót neveztek – tudtuk meg Darmos Istvántól, a verseny szervezőjétől.

Sárospatak - A jelek szerint sokan kedvelik a táncot, hiszen a sárospataki A Művelődés Háza és Könyvtára által meghirdetett „Csak egy tánc volt” elnevezésű táncversenyre 27 produkciót neveztek – tudtuk meg Darmos Istvántól, a verseny szervezőjétől.– Ez is azt erősíti, hogy az alapötlet jó – mondta Darmos István. – Éppen ezért szeretnénk a versenyzőknek minél jobb körülményeket biztosítani az április 5-i versenyre, amelyet délután két órától rendezünk meg. Azt szeretnénk elérni, hogy műfajtól függetlenül mindenki azonos eséllyel szerepelhessen.

A verseny csak az egyik lépcsőfoka a rendezvénynek, hiszen a zsűri az arra érdemes produkciókat továbbjuttatja az április 27-i gálaműsorra, ahol a nagyközönség egy nagyszabású műsor keretében tapasztalhatja meg a tánc sokszínűségét.

Ötféle táncos műfajban mutatják meg magukat a versenyzők április 5-én. Ezek a műfajok: klasszikus balett, mazsorett, modern tánc, néptánc, társastánc.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában