Gyógyító hatású az apró tüskés henger

Gyógyító hatású az apró tüskés henger
Miskolc – A dermaroller tüskés hengere apró sebek tízezreit ejti a bőrön.

Minden egyes kis szúrás a test természetes öngyógyító képességét aktiválja, a kezelt területen új kollagén- és elasztánrost termelődik – írja Facebook-­bejegyzésében dr. Szobeczki Zsolt bőrgyógyász-kozmetológus.

A dermaroller maga egy nyeles, forgó henger, melynek felületét több száz hajszálvékony tű borítja. Különböző tűhosszúságú dermarollerek léteznek, hogy az egyes problémákat a legmegfelelőbben tudjuk kezelni.

A skála a 0.3 mm-es otthoni használatra szánt készülékektől a kozmetikusok által alkalmazott 0.5 mm-es méreten át az orvosi kezelésekre való 1, 1.5 ill. mély hegek esetén 2 mm-es tűhosszúságig terjed.

A dermaroller sikeresen használható aknés hegek, striák (növekedési, terhességi, hízási csíkok), tág pórusok, finom ráncok és fénytelen, megereszkedett, száraz, petyhüdt bőr esetében.

A végső eredmény a bőrhiba jelentős javulása. Pattanásosság utáni hegek és striák esetén nem tűnik el teljesen a probléma, de nagyrészt kisimul, harmad-, negyedrésze marad csak vissza.

Tág pórusok esetén majdnem tükörsima lesz a bőr, hegkezelésnél is ebben látható először a javulás.

– ÉM –


Egy jó választással jelentősen megkönnyíthetik életüket a kisgyermekes anyukák
Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza - A vegyszermentes tisztítás mellett a szagok megszüntetésében is gyors segítséget nyújt. Az újszülöttek számára kiemelten fontos a higiénia, a család számára pedig az, hogy a mindennapos otthoni feladatokat a lehető leg­gyorsabban és legkönnyebben tudják elvégezni....
Forrás: brightside.me
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A gyümölcsök és a zöldségek tele vannak vitaminokkal, de nem is gondolnánk, hogy milyen jótékony hatással vannak a bőrünkre. Áfonya Igazi csodaélelmiszer, rengeteg antioxidánst, rostot, valamint A- és C-vitamint tartalmaz amelyek mind jótékony hatással vanna...