Gyilkosságok a duisburgi főpályaudvar közelében – 6 halott

Mészárlás Duisburgban
Mészárlás Duisburgban
Duisburg – Hatan haltak meg egy rejtélyes lövöldözés után a németországi Duisburgban: a német rendőrség öt férfi fejbe lőtt holttestére bukkant szerdára virradóra a főpályaudvar közelében, egy hatodik, súlyosan sérült férfi a kórházba szállítás közben, a mentőautóban halt meg.

A Spiegel Online értesülései szerint a segélyhívás éjjel 2 óra 30 perckor érkezett a kapitányságra. A telefonáló nőnek, aki a lövéseket a közelből hallotta, sikerült egy véletlenül arra hajtó járőrkocsit is megállítania. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és meglátták az öt holttestet. Nem mindegyik áldozat ült egyébként az autójában, volt, aki a kocsik előtt feküdt.

Olaszokat lőttek fejbe
Hat olasz, 16 és 39 év közötti férfit lőttek fejbe a németországi Duisburg
föpályaudvarának közelében – jelentette be szerdán a helyi rendőrség. Azt,
hogy miért ölték meg őket, még mindig nem tudni.

A hatóságok a bűncselekmény helyszínét teljesen lezárták. A rendőrség szerdán reggel a nyomokat rögzítette, bár ezt megnehezítette a zuhogó eső. Nagy erőkkel keresi a duisburgi rendőrség az eset tanúit.

A Die Welt szerint a lövöldözés a Neudorf nevű városrészben történt egy kétvsávos utcában, száz méterre a pályaudvar főbejáratától. Nem messze innen áll az egyetem épülete is.