Gyilkosság Miskolc belvárosában – Öngyilkos akart lenni a vádlott masszőrnő?

Akt.:
Gyilkosság Miskolc belvárosában – Öngyilkos akart lenni a vádlott masszőrnő?
Miskolc – Elmaradt a szerda koradélutánra beharangozott ítélethirdetés a „masszőrnős gyilkosság” néven ismert ügyben. A per szünetében ugyanis a vádlott, K. M. E. a bíróság mellékhelyiségében gyógyszereket – állítólag 30 darab Xanaxot – vett be.

A férje jelzésére a biztonsági szolgálat fedezte fel az esetet és azonnal hívták a mentőket és a kórházba szállították. A bíróság emiatt április 6-ra halasztotta az ítélet kihirdetését.

A vádirati tényállás szerint 2011. augusztus 31-én K. M. E., aki masszőrként dolgozott egy szépségszalonban nézeteltérésbe keveredett a 86 éves sértettel azért, mert masszőri tevékenységet reklámozó táblát helyezett el a társasház bejárati kapujára, és az az újságkihordót akadályozta abban, hogy a sértett napilapját a postaládájába tegye. A nézeteltérés eredményeként a vádlott test szerte bántalmazta a sértettet, a bordáira rátérdelt, taposta, majd egy vékony zsinórszerű eszközt tekert a nyaka köré és azt megszorította. Az első fokon eljárt bíróság a vádlottat a vád alól felmentette.

A Debreceni Ítélőtábla az első fokú ítéletet hatályon kívül helyezte és új eljárás lefolytatására utasította a törvényszéket. A megismételt első fokú eljárás ítélethirdetésére készült a bíróság.

ÉM-SZB


Gyilkosság Miskolc belvárosában – Masszőrnő: lesz-e fehér füst?

Miskolc – Újra elsőfokú ítéletet hirdet a „masszőrnős gyilkosság” ügyében a bíróság.

Gyilkosság Miskolc belvárosában – Kiderül, ki ölte meg az idős nőt?

Miskolc – Előreláthatólag március hó 30. napján hirdet ítéletet a Miskolci Törvényszék a „masszőrnő” ügyében.

hirdetés


hirdet�s