Gyilkosság Miskolc belvárosában – Masszőrnő: lesz-e fehér füst?

Ebben a társasházban ölték meg az idős asszonyt. Szűk lépcsőházban kellett levonszolnia a holttestet
Ebben a társasházban ölték meg az idős asszonyt. Szűk lépcsőházban kellett levonszolnia a holttestet - © Fotók: ÉM-archív
Miskolc – Újra elsőfokú ítéletet hirdet a „masszőrnős gyilkosság” ügyében a bíróság.

Szerdán délelőtt védői perbeszéddel folytatja a Miskolci Törvényszék a K. M. E. ellen emberölés bűntette miatt folyamatban lévő úgynevezett „masszőrnős gyilkosság” ügyének tárgyalását, és várhatóan kora délután határozatot hirdetnek. Az ügy szálai 2011. augusztus 31-ig vezetnek vissza, amikor a vádlott, az egyik Szentpáli utcai szépségszalonban dolgozó masszőrnő – a vádirat szerint nézeteltérésbe keveredett az ugyanabban az épületben lakó 86 éves nővel, mert masszőri tevékenységet reklámozó táblát helyezett el a társasház bejárati kapujára, és az az újságkihordót akadályozta abban, hogy a sértett napilapját a postaládájába tegye. A vád szerint a nézeteltérés oda vezetett, hogy a vádlott megverte a sértettet, a bordáira rátérdelt, taposta, majd egy vékony zsinórszerű eszközt tekert a nyaka köré és azt megszorította.

Az első fokon eljárt bíróság a vádlottat a vád alól felmentette.

A Debreceni Ítélőtábla az elsőfokú ítéletet hatályon kívül helyezte, és új eljárás lefolytatására utasította a törvényszéket, a megismételt eljárás befejezéseként várható ma az újabb döntés.

ÉM-SZB


Gyilkosság Miskolc belvárosában – Kiderül, ki ölte meg az idős nőt?

Miskolc – Előreláthatólag március hó 30. napján hirdet ítéletet a Miskolci Törvényszék a „masszőrnő” ügyében.

hirdetés


hirdet�s