Gyilkosság Miskolc belvárosában – Helyszíni tárgyalás szeptemberben

Akt.:
Ebben a Szentpáli utcai épületben történt a gyilkosság 2011-ben
Ebben a Szentpáli utcai épületben történt a gyilkosság 2011-ben - © Fotó: ÉM-archív
Debrecen, Miskolc – A Debreceni Ítélőtábla Dr. Balla Lajos vezette tanácsa az ügyben további bizonyítást rendelt el. Igazságügyi szakértőket és tanút hallgat meg a bíróság, majd a bűncselekmény helyszínén szemlét és tárgyalást tart szeptemberben.

A megismételt eljárásban első fokon eljárt Miskolci Törvényszék 2016 áprilisában K. M. E. vádlottat emberölés bűntette miatt 16 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ítélet ellen a vádlott és védője felmentésért fellebbezett.

A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott masszőrként dolgozott Miskolcon. 2011 augusztusában a munkahelyén nézeteltérésbe keveredett a házban lakó 86 éves özvegy K. J-né sértettel, akit zavart, hogy lakóépületbe idegenek jönnek be, és számon kérte a vádlottól, hogy az általa a házban masszőri tevékenységet reklámozó tábla miatt az újságos nem tudja a postaládába helyezni az újságot. A vita eredményeként a vádlott testszerte bántalmazta a sértettet, a bordáira rátérdelt vagy azt megtaposta.

A bántalmazást követően a vádlott egy zsinórral megfojtotta az idős asszonyt, majd felmosta a szépségszalon padlóját. Vásárolt egy takarófóliát, visszament a munkahelyére és a sértett holttestét becsomagolta a fóliába majd ragasztószalaggal körbetekerte. Ezt követően pedig a testet a szépségstúdió alatti emeleten lévő iroda ajtaja elé rakta. Másnap az irodába érkező alkalmazottnak lett gyanús a „csomag” és értesítette a rendőrséget. A vádlott tagadta bűnösségét.

– Debreceni Ítélőtábla –


Gyilkosság Miskolc belvárosában – Tizenhat évet kapott a masszőrnő

Miskolc – A Miskolci Törvényszék első fokon 16 év fegyházra ítélte K. M. E.-t, azt a masszőrnőt, aki egy vita nyomán megölt egy idős asszonyt.

Begyógyszerezte magát a masszőrnő, csak áprilisban hirdetnek ítéletet

Miskolc – A tárgyalás szünetében a bírósági illemhelyen vette be az erős nyugtatókat a vádlott.

Gyilkosság Miskolc belvárosában – Masszőrnő: lesz-e fehér füst?

Miskolc – Újra elsőfokú ítéletet hirdet a „masszőrnős gyilkosság” ügyében a bíróság.

Gyilkosság Miskolc belvárosában – Kiderül, ki ölte meg az idős nőt?

Miskolc – Előreláthatólag március hó 30. napján hirdet ítéletet a Miskolci Törvényszék a „masszőrnő” ügyében.