Gyilkosság Kovácsvágáson – félmillióra emelték a nyomravezetői díjat

Kovácsvágás – Félmillió forintra emelte a rendőrség a nyomravezetői díjat egy a múlt hónap végén, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kovácsvágáson történt gyilkosság ügyében. Mint ismert, a településen egy idős asszonyt öltek meg, támadóját pedig azóta sem találják.

Ahogy arról a Független Hírügynökség már beszámolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés miatt indított eljárást egy Kovácsvágáson történt gyilkosság ügyében. A nyomozás eddigi adatai szerint január 26-án az éjszakai órákban ment be valaki a településen az egyik családi házába, ahol olyan súlyosan bántalmazta az ott lakó 80 éves idős asszonyt, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. A gyilkosság nagy riadalmat okozott a településen, mivel több mint negyven egyedül álló, idős ember él ott.

A megyei rendőr-főkapitányság vezetője korábban 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki, de a rendőrség ezt az összeget most felemelte 500 ezer forintra.

– Független Hírügynökség –


Kovácsvágás: 300.000 forintos nyomravezetői díj

boon | 2011.02.05 12:15
Kovácsvágás – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt indított eljárást egy Kovácsvágáson történt bűncselekmény ügyében.

Félnek a kovácsvágásiak

eszak | 2011.01.31 16:11
Kovácsvágás – Amíg volt pénz a településőrségre, addig egy bűncselekmény sem történt a hegyközi településen.

Halált okozó testi sértés Kovácsvágáson

boon | 2011.01.28 10:17
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt indított eljárást egy január 26-án Kovácsvágáson történt bűncselekmény ügyében.

Tisztázatlan halálesetek megyénkben

eszak | 2011.01.27 17:57
Lak, Hernádnémeti, Kovácsvágás – Több tisztázatlan haláleset is történt az elmúlt napokban. Lakon egy 81 esztendős nénit találtak holtan, ügyében halált okozó testi sértés miatt folyik az eljárás.