Gyilkosság Arlón – Halálra rúgta, taposta a magatehetetlen idős embert

Akt.:
Gyilkosság Arlón - Halálra rúgta, taposta a magatehetetlen idős embert
Gyilkosság Arlón - Halálra rúgta, taposta a magatehetetlen idős embert
Arló, Debrecen, Ózd – Jogerősen 18 év fegyházbüntetésre ítélték a fiatal arlói gyilkost.

B. A. Balázs – a bíróság által megállapított tényállás szerint – 2015. szeptemberében az arlói búcsú után a helyi italboltban alkoholt fogyasztott. Ugyanitt italozott későbbi áldozata, a 67 éves férfi is. Az idős ember este fél kilenckor távozni kívánt a kocsmából. A fiatal felajánlotta neki a segítségét: egyik kezével az öreg kerékpárját tolta, másik karjával pedig támogatta őt.

Vitatkoztak, aztán a földre lökte

Útközben a férfi szidalmazta a fiút, vitatkozni is kezdtek. B. A. Balázs ellökte az idős embert, aki a hanyatt a földre esett. Utána a földön fekvő férfit legalább négy alkalommal fejen rúgta, kétszer az arcára, három alkalommal a nyaka elülső felszínére taposott, majd fogta magát és távozott a helyszínről. A mentőket egy közelben lakó személy értesítette.

A megtámadott férfi a bántalmazása miatt bekövetkezett légzési és keringési elégtelenség miatt a helyszínen meghalt. A fiú később visszament a cselekménye helyszínére, ahol a rendőrök elfogták.

Döntött az ítélőtábla

Az első fokon eljárt Miskolci Törvényszék tavaly szeptemberben „különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette” miatt B. A. Balázs vádlottat 18 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ítélet ellen akkor a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

arlo1

A Debreceni Ítélőtábla dr. Balla Lajos vezette tanácsa szerdai határozatában helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét, így az jogerőre emelkedett.

Szaniszló Bálint


Megtaposta, fejen rugdosta a védekezésre képtelen idős férfit
Miskolc, Arló - A Miskolci Törvényszék dr. Rémiás László vezette elsőfokú tanácsa 18 év fegyházbüntetésre ítélte azt a fiatal férfit, aki 2015. őszén Arló településen, az utcán olyan súlyosan bántalmazott egy idős férfit, hogy az a helyszínen az életét vesztette. A kocsmából hazafelé Az ítéletben ...

Halálra verte idős ismerősét Arlón, mert sértegette
Arló - Felajánlotta, hogy hazakíséri a kocsmából, majd brutálisan végzett áldozatával. Megkezdődött a tárgyalása annak a 20 éves arlói férfinak, aki másfél évvel ezelőtt agyonverte idős ismerősét. "Mondtam neki, hogy az anyámat még egyszer ne vegye a szájára, be voltam rúgva, nem tudtam, hogy mi...

Miskolc, Arló - A vita hevében fejbe rúgdosta, megtaposta a magatehetetlen és részeg idősebb férfit. Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség egy 20 éves férfival szemben. A fiatal és későbbi áldozata, a 67 éves férfi az arl...