Friss hírek

2009.06.12. 13:51

LABDARÚGÁS - Maicon lehet a Real következő nagy igazolása

<p>Folytatja a "nagybevásárlást" a Real Madrid, amely csütörtökön - néhány nappal Kaká érkezése után - leigazolta a Manchester United klasszisát, Cristiano Ronaldót. A hírek szerint a klub elnöke, Florentino Perez most az Internazionale hátvédjét, Maicont szemelte ki magának.</p>

Két nappal ezelőtt az Inter első embere, Massimo Moratti azt állította, hogy megfelelő összegért bárki elhagyhatja a csapatot, tehát akár a kék-feketék legértékesebb játékosa, Zlatan Ibrahimovics is távozhat, illetve Maicon eligazolása elé sem gördítenek akadályt.

Az olasz média értesülései szerint a svéd csatár a Bajnokok Ligája győztes Barcelonában folytathatja. Maicon pedig úgy érzi, "elhanyagolják" az Internél, ezért nagyon erősen gondolkozik a távozáson. A brazil védőért 40 millió eurót akar a milánói alakulat, és a Tuttosport című olasz napilap úgy tudja, hogy a királyi gárda 17 millió eurót, plusz Wesley Sneijdert adná érte. Ez jó üzletnek tűnik, tekintve, hogy a holland klasszis piaci értéke jelenleg 25 millió euró körül mozog.

A spanyol gárda képviselői pénteken Milánóba utaznak, hogy Maicon leigazolásáról tárgyaljanak a kék-feketék vezetőivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!