Gyermeknap – nemcsak gyermekeknek Földesen

Gyermeknap – nemcsak gyermekeknek Földesen
Földes – Bár a hajnali felhőszakadás több mint ötven milliméternyi csapadéka feláztatta a Szabadidő Központ füves területeit, mégis közel ezren vettek részt a Gyermeknap és a hozzá kapcsolódó egyéb rendezvények programjain.

A nap programja a földesi földtulajdonosok és a Nimród vadásztársaság immár hagyományos találkozójával kezdődött, majd a gyermekek vették birtokba a Szabadidő Központ és Gyógyfürdő létesítményeit. Az érkezőket a helyi Őszirózsanyugdíjas klub tagjai és a helyi civil szervezetek több száz üdvözlő palacsintával köszöntötték.  Csocsó bajnokság, bohóc műsor, hastáncosok műsora, a Szélrózsa Néptáncegyüttes és a modern tánc csoportok fellépése, játszóház , karate bemutató,fürdőzés, majd Ivancsics Ilona és társai zenés interaktív játéka szórakoztatta a nagyközség gyermekseregét. Kirakodó vásár, ugráló vár és  lovaglási lehetőség is szinesítette a nap programját.
A nap koraeste az Erősember Magyar kupa első fordulójának izgalmas versenyével zárult. Az ország legjobb erős emberei  igazi erőkifejtést igénylő gyakorlatokat mutattak be.
Az öt ordulós versenyben nyolcan versenyeztek, és az embert próbáló nehéz feladatok versenyében a Földes Titán SE versenyzője, Szabó Zsolt diadalmaskodott  Nagy Ákos és Sárai István előtt.
HBN-PI