Nagyvilág

2010.06.01. 18:45

Vérfarkasként járnak iskolába a tinik

<p>Egyre őrültebb tettre készteti a vámpír és a vérfarkas rajongás a tiniket.</p>

A vámpírmizéria után a vérfarkasok törtek az élre. A Twilight Saga első részének megjelenése óta nem csitul a fiatalok lelkesedése a misztikus lények iránt, ám a vámpírok most háttérbe szorultak a vérfarkasokkal szemben. Az amerikai tinik már nem érik be azzal, hogy egyszerűen rajongjanak a vérfarkasok iránt, maguk is azzá akarnak válni; sárga farkasszemet utánzó kontaktlencsében, farkasfogban és esetenként loboncos farkat a hátsójukhoz erősítve járnak iskolába.

"Ez némileg eltér az én ifjúságom iskolai bandaöltözékétől, de úgy tűnik nem kellemetlen" - mondja viccesen az egyik tanár, aki először megütközött azon, hogy műfarokkal és sárga szemekkel sétálnak a diákok az iskolai folyosón.

Egyértelműen a Twilight és a Wolfman volt hatással a diákokra, de a The Sun-nak nyilatkozó egyik anyuka szerint ebben semmi veszélyes nincs. Fia is így jár iskolába, de ha hazajön leveszi a farkat, a fogat és a lencsét, s akkor ugyanaz a jó fiú, aki eddig is volt.

Deikitsen "Lupus" Manley, 15 éves diák szerint ez a valahova tartozás érzését nyújtja, amivel barátokat nyer az ember. A kérdés már csak az, hogy a tinivámpírok és tinivérfarkasok után mi jöhet még?
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!