Gyereknapi üzenőfal

Akt.:
Gyereknapi üzenőfal
Mondd el nekünk, hogy miért a Te gyermeked a legjobb a világon! Miatta érdemes felkelni minden nap? Semmi más nem ad annyi örömöt az életben, mint Ő? Gyereknap alkalmából az egész világgal tudathatod!

Erika írta Nóri nevű gyermekéről: “A legaranyosabb, legszeretnivalóbb kislány a világon akinek hatalmas szíve van. Mindent megtesz, hogy a szüleit boldoggá tegye de neki már az érkezése is óriási boldogságot okozott. Kívánom neki, hogy boldog és sikeres élete legyen és minden álma valósággá váljon!”

Éva írta gyermekeiről (Laura, Olivér, Flóra): “Mert az enyémek. :)”

Tünde írta Eszterke nevű gyermekéről: “Imádom az én drága, gyönyörű angyalomat! Miatta csodálatos minden nap! Szeretlek”

Mónika írta Dominik nevű gyermekéről: “Kedves Domikánk! Ezúton szeretnénk megköszönni neked azt a tökéletes munkát, amit az évek során véghezvittél: mikor megszülettél, szépen cseperedtél, kedves, okos nagylegény lettél, apát s engem nagyon boldoggá tettél. Ettől szebb érzést egy szülő se kaphatna e világon! Kívánjuk neked, mindig maradj ilyen remek gyermek!”

Beáta írta Sára nevű gyermekéről: Az én Drága Gyöngyvirágom a legkedvesebb, legaranyosabb kislány számomra, hatalmas szívével és igazságérzetével együtt! Minden nappal jobban szeretem, ha lehet még ennél is jobban az édesapjával együtt ! IMÁDUNK DRÁGA SÁRA!

Edit írta Lilla, Danika és Zsófika nevű gyermekeiről: “A gyermekeim a legnagyobb ajándék amit az élettől kaphattam! Csodálatos gyerekek.”

Annamária így írt 4 gyermekéről (Bence, Enikő, Annamária, Lilla): “Mert ők az életünk értelme miattuk érdemes minden nap élni mert ők adnak lendületet és életerőt .Mert a mienk mind a négy!!!”

Kinga írta Panni nevű lányáról: “Mert őt ugy imádom ahogy van és örökre az én picurkám marad.”

Saci küldte ezt Nilláról és Doriánról: “A mi két tündérünk fantasztikus gyerekek! Sokat tanultunk tőletek! Az ilyen gyermekektől lesz szebb a világ! Megtanítottatok igazán szeretni. Köszönjük. Nagyon szeretünk benneteket: édesanya, édesapa”

Juditnak két fia van, Imi és Ádám: “13 éve sírt fel az első “vakrandi”, melyből szerelem lett. 5,5 éve a második. Imádom őket. ”

Anita írta Mirabelláról: “Örök nap fény az életembe csodàlatos dolog :)!!”

Beáta ezt üzente Henriknek és Kendének: “Tündérkéim ti vagytok nekem a legfontosabbak a világon!!!Mióta ti megszülettetek az életem igazi értelmet nyert”

Tímea Áron nevű fiáról: “Szeretem, mert ő a világ legszebb legaranyosabb kisfia, aki ha rossz a kedvem ránézek már el is múlik mert felvidít minden pillanatban az életem mióta vagy nekem csupa Boldogság! Szeretlek! ”További hírek a Magyarország kategóriából