Gyereknapi ajándék a DVTK-tól

Akt.:
Gyereknapi ajándék a DVTK-tól
Miskolc – Két ajándékkal is készül a gyereknapra a Diósgyőri VTK vasárnap. A Diósgyőri Stadion rekortánján ingyenes programokkal várják a gyerekeket és szüleiket, valamint az őszi Dunaújváros elleni találkozóhoz hasonlóan ingyenes lesz a belépés a vasárnap 16.30-kor kezdődő MTK elleni mérkőzésre a 18 éven aluliaknak.

Gyereknap alkalmából a Diósgyőri Stadion rekortánján délelőtt 9 órától délután 14 óráig ingyenes programokkal várunk minden gyereket és szüleiket. A helyszínen kipróbálhatók majd a nyáron nyíló Lillafüredi DVTK Szabadidőpark Rummenigge focisuli elemei, lesz ugrálóvár, és kézműves foglalkozás is.

Gyereknap a Diósgyőri Stadionban

Helyszín: Diósgyőri Stadion, rekortán
Dátum: 2015. május 31.
Időpont: 9:00 – 14:00

A rendezvény mindenki számára ingyenes , aki a 2014-2015-ös bajnoki szezonban a 15 hazai mérkőzés bármelyikére érvényes belépőjét felmutatja, illetve magával hozza akár őszi, akár tavaszi DVTK-bérletét, vagy DVTK klubkártyáját.

gyereknap1

Programok:

  • Rummenigge focisuli
  • Ugrálóvár
  • Kézműves foglalkozás
  • Rendőrmotoros bemutató
  • Tűzoltóautó bemutató
  • Mentőautó bemutató

Minden gyermeket ajándékcsomaggal, fagylalttal és vattacukorral várunk. A programok során a DVTK Szabadidőpark szakképzett animátorai működnek közre.

A Rummenigge focisuli elemeit kipróbáló gyermekek automatikusan részt vesznek egy versenyben, amelynek valamennyi résztvevőjét díjazzuk.

  1. Helyezett: DVTK Szabadidőpark nyári táboron való részvétel
  2. Helyezett: 5000 Ft-os DVTK Szabadidőpark élménykártya
  3. Helyezett: 2500 Ft-os DVTK Szabadidőpark élménykártya

Ön szerint mi lesz a DVTK - MTK mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

18 év alatt ingyenes a DVTK-MTK mérkőzés is

A DVTK nem csak a pályán, hanem a lelátón is szívén viseli az utánpótlás-nevelést, szeretnénk, ha szurkolóink évek múltán is hasonló létszámban és hasonló lelkesedéssel buzdítanák a diósgyőri csapatot.

A DVTK szeretné megköszönni az egész éves szurkolást a legkisebbeknek és szüleiknek, ezért az őszi Dunaújváros elleni találkozóhoz hasonlóan, ingyen tekinthetik meg a 18 éven aluliak a DVTK MTK Budapest FC elleni vasárnapi hazai bajnoki találkozóját (kezdés: 16.30:). Az ehhez szükséges regisztrációs jegy ülő- és állóhelyre egyaránt érvényes, azaz bármely szektor szabadon választható. Az ingyenes regisztrációs jegy kizárólag személyesen váltható ki a DVTK Ajándékboljaiban.

Várjuk a fiatalokat egyénileg is, azonban, ha legalább öt fős csoportban érkeznek, akkor egy felnőtt kísérő szintén ingyen nézheti meg a mérkőzést, akinek a részére ugyanúgy regisztrációs jegyet kell váltani.

Az 5+1 fős csoportos jegy váltása esetén nem szükséges valamennyi jegyigénylőnek személyesen megjelennie, ilyenkor elegendő a kísérő személyes megjelenése azzal, hogy a csoport tagjai részére korábban már kiállított DVTK Klubkártya felmutatásával váltja ki a jegyeket. Az adatok a beléptetéskor kerülnek ellenőrzésre.

Forrás: dvtk.eu