Gyerekekért énekelnek a művésznők a Deszkatemplomban

Akt.:
Gyerekekért énekelnek a művésznők a Deszkatemplomban
Miskolc – December 8-án péntek este 18 órától harmadik alkalommal rendeznek karácsonyi jótékonysági koncertet a Deszkatemplomban az “Oroszlánok”.

A fellépőket jól ismeri a miskolci színházba járó közönség, ugyanis Seres Ildikó, Jancsó Dóra és Varga Andrea színművészek varázsolják majd el a közönséget. Az est bevételéből a Lions Clubok a vak és látássérült gyerekek karácsonyát teszik szebbé. A december 8-ai koncertjük apropóján szerdán délután sajtótájékoztatót rendezett az Első Miskolci Lady Lions Club a City Hotelben.

lions-adventi-swing-plakat-web

– Ez a koncert négy szervezett együttműködésével jött létre: a Vakok és Gyengénlátók B.-A.-Z. megyei Egyesülete, a Miskolc-Tetemvár Református Egyházközösség, az Első Miskolci Lions Club és a Lady Lions Club szervezi, helyszíne a Deszkatemplom – osztotta meg a hallgatósággal Bánrévi Helga, az Első Miskolci Lady Lions Club soros elnöke. – A koncert kedvezményezettjei a Vakok és Gyengénlátók egyesületének gyermektagjai, az ő karácsonyukat szoktuk ezen koncert bevételéből támogatni. Miskolci klubok révén szerettük volna, hogy helyi előadók jöjjenek el és emeljék az est fényét. Nagyon örülünk, hogy az idén a művésznők elfogadták a felkérésünket. Így aztán Seres Ildikó, Jancsó Dóra és Varga Andrea színművészek fognak majd egy adventi musical estet varázsolni. Azt mondhatom, hogy könnyű dolgun van, hiszen az anyagi háttér – úgymond – megteremtése nélkül tudjuk a koncertet megszervezni.

lady-lions-sajtaj02-st

Hajdú László, az Első Miskolci Lions Club soros elnökeként azt emelte ki, hogy ők azzal tudnak a koncert sikeréhez hozzájárulni, hogy tagjaik és pártoló tagjaik között hirdetik és ők maguk is elmennek a rendezvényre.

– Ez egy elképesztően jó dolog az elmúlt évekhez illeszkedően – mondta.

ÉM