Gyász Diósgyőrben: Elhunyt Scholtz Gábor

Akt.:
Scholtz Gábor az álló sorban balról a hatodik a DVTK Ifi B csapatában (A kép az 1995/1996-os idényben készült)
Scholtz Gábor az álló sorban balról a hatodik a DVTK Ifi B csapatában (A kép az 1995/1996-os idényben készült) - © Fotó: dvtk.eu
Miskolc – Életének 38. évében elhunyt a DVTK egykori labdarúgója, Scholtz Gábor.

Scholtz Gábor élete a foci volt, Diósgyőrben kezdett el játszani és egészen az ifi A-ig jutott. Később hosszú évekig erősítette az MVSC csapatát, de emellett szurkolóként örökre diósgyőri maradt.

– Gábor rendkívül jól nevelt gyerek volt, akinek mindene a foci. Páratlan szorgalma tette kihagyhatatlan középhátvéddé a Diósgyőr korosztályos csapataiban – emlékezett vissza Szőke Barnabás, aki az ifi B-ben dolgozott vele.

Később Váradi Ottó keze alatt játszott az Ifi A-ban, majd az MVSC-ben folytatta pályafutását, ahol intelligens játékával hosszú éveken keresztül stabilitást adott a védelemnek. Megházasodott, két gyermeke született. A legutóbbi időben súlyos betegsége ellenére is ott volt a lelátón, hogy buzdítsa a DVTK-t.

Temetéséről később intézkednek.

Emléke örökké velünk él!

dvtk95-96

Álló sor: Farkas Béla, Brindza, Vodila Csaba, Szilágyi László, Rácsok Krisztián, Scholtz Gábor, Galambvári Péter, Török János, Benedek, Sarlai János, Szőke Barnabás. Guggoló sor: Pély Tamás, Dévai György, Rebecsák Róbert, Hriczu Roland, Nagy Gábor, Lippai Ákos, Harsányi Attila, Lipták László.

Forrás: dvtk.eu.