Friss hírek

2009.05.25. 18:29

LABDARÚGÁS - Wenger félti a fiatal Walcottot

<p>Theo Walcott a felnőtt és az U21-es válogatottól is meghívót kapott Angliában. Arsene Wenger viszont attól tart, hogy túl nagy terhelés lenne a 20 éves angol tehetség számára a felnőtt és az U21-es válogatottban való szereplés - értesült hétfőn az AFP francia hírügynökség.</p>

Az angol nemzeti válogatott június 6-án Kazahsztán, és június 10-én pedig Andorra legjobbjai ellen játszik világbajnoki selejtezőt. Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello mindkét mérkőzésre behívta az Arsenal szélsőjét. Viszont a július 15-én kezdődő U21-es Európa-Bajnokságra is meghívót kapott Walcott. Az Arsenal francia menedzsere, Arsene Wenger aggodalmát fejezte ki a két behívó miatt.

" Szerintem nem jó dolog, ha egy játékos egyszerre két válogatottban is játszik - nyilatkozta Wenger. " Nagyon nehéz mit tenni, sajnos nincs az ilyen esetekre vonatkozó szabály" - tette hozzá a londoniak szakmai vezetője.

Az utánpótlás Európa-bajnokság június 29-én ér véget. Az őszi szezonra való felkészülés pedig július elején veszi kezdetét, így mindössze néhány napot tudna pihenni a fiatal angol sztár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!