“Gyakorlatilag semmitmondó válaszok”

Illusztráció
Illusztráció
Miskolc – „Mély hallgatás és néha gyenge magyarázkodás jellemzi az elmúlt időszakot” – írja az Észak-Magyarország agorázóinak egyike a képviselőknek címzett levelében. Téma: a villamospálya-hosszabbítás

Az Észak agorázóinak egyike, Nagy József sok-sok beadványban, levélben, fórumon fejtette ki álláspontját és tette fel kérdéseit a villamosprojekt-ről. Pár napja az alábbi levelet írta az Agorán, a képviselőknek címezve:

„Több mint 1,5 év elteltével a villamos-hosszabbítás területén továbbra sem látom, hogy a képviselők a VALÓDI probléma megoldásával foglalkoznának. Mély hallgatás és néha gyenge magyarázkodás jellemzi az elmúlt időszakot.

Az alábbi képeken látható,

hogy milyen terjedelművé duzzadt (közel 100 oldal, 6 oldalon fényképpel illusztrálva)

a különböző fórumok felé írt aggodalom, észrevétel, javaslat, amelyre önök, képviselő urak/asszonyok a megfelelő csatornán a 1,5 év alatt összesen 3 alkalommal (ez is az utóbbi fél évben) 4(!) oldal “válaszra” (ez benne foglaltatik a közel 100 oldalban) méltatták azokat, akik miatt állítólag az egész hosszabbítás szól!

Az idézőjel nem véletlen, hiszen a “válaszok” gyakorlatilag semmitmondó, a felelősséget, a problémamegoldást kikerülő írások voltak.

(Megjegyzés: a 2005 október – 2006 november közötti időszak alatt eljuttatott észrevételek 2006. november 22. óta nyomtatott formában megtalálhatóak Orosz Lajos alpolgármester úrnál is.)…

Sürgős intézkedést kérek, hogy a villamos-hosszabbítás ne haladhasson a jelenlegi forgalommal együtt, és végre Miskolc, Diósgyőr közlekedésének jövőjét vegyék elsősorban figyelembe…”