Gumiarcokat várnak a Grimasz Fesztiválra

Folytatódik Magyarország első Grimasz Fesztiválja Csepelen, egy bevásárlóközpontban. Az érdeklődőket bohócelőadások, arcfestők és kézműves foglalkozások várják. A rendezvény csúcspontja várhatóan a vasárnapi grimaszverseny lesz. A megmérettetésre bárki jelentkezhet, a nevezés és minden program ingyenes.

A vidámság hétvégéjét, vagyis Grimasz Fesztivált tartanak a Csepel Plázában. Családi programok, a többi közt bohócelőadás, kézműves foglalkozások, arcfestés, játszóház és különböző meglepetések várják a látogatókat. A kacagás nagymesterei, azaz a Hahota Klub tagjai vasárnap is 14 és 16 órakor tartanak foglalkozásokat. A fesztivál ideje alatt keresik a legszebb mosolyú látogatót is.

A kétnapos rendezvény fő programja a vasárnap 10 órakor kezdődő grimaszverseny. A megmérettetésre bárki jelentkezhet. A versenyzők feladata, hogy mindenféle segédeszköz, illetve kezek, lábak nélkül grimaszoljanak, és megnevettessék a közönséget. A jelentkezőket Dombóvári István humorista, Kerekes József és Scherer Péter színművészek zsűrizik. Két kategóriában lehet indulni: a 18 éven aluliak, és a 18 éven felüliek versenyében. Előbbi kategóriában a győztes egy kerékpárt vihet haza, a felnőtteknél pedig egy profi fényképezőgép a főnyeremény.