„Gratulálok mindkét csapatnak mert nagyot küzdöttek ma”

„Gratulálok mindkét csapatnak mert nagyot küzdöttek ma”
© Fotó: Kozma István
Kazincbarcika – A labdarúgó NB II 20. fordulójában vasárnap kikapott a kazincbarcikai csapat.

Kazincbarcikai SC – Békéscsaba 1912 Előre 0-1 (0-0)

Tiszaújváros, 100 néző. V.: Böcskei.

Kazincbarcika: Gábor – Tóth Sz. (Kristófi 82.), Palmes, Belényesi, Lőrincz – Kovács O., Sigér, Hegedűs (Contantinescu, 73.) – Mikló, Boros (Engel, 73.), Süttő. Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Békéscsaba: Ribánszki – Szélpál, Dlusztus, Mészáros M. (Babinyecz, 28.) – Pilán, Viczián, Nagy S., Szatmári I. (Király, 66.) – Tóth D. (Urbin, 61.), Nagy I., Birtalan. Vezetőedző: Boér Gábor.

90. perc: Tizenegyeshez jutott a Békéscsaba, a megítélt büntetőt Birtalan váltotta gólra, 0-1.

Jók: Süttő, Kovács O., Belényesi, Lőrincz, Sigér, ill. senki.

Fotó: Kozma István Fotó: Kozma István ©

Vitelki Zoltán: – Ez a sokadik olyan meccs, amikor úgy kell nyilatkoznom, hogy el vagyok keseredve. Sőt, most még rosszabb mint a múlt héten mert úgy érzem hogy a meccs nagy részét uraltuk, nekünk voltak helyzeteink de sajnos a végén elkövettünk egy nagy hibát. Jelen helyzetben a döntetlen is jó eredmény lett volna.

Boér Gábor: – Folyamatos játék nem alakulhatott ki, ilyen rossz talajon talán még én sem játszottam a pályafutásom alatt, a játékosaim pedig biztosan nem. Nem volt szép a meccs, csak a felívelések és pontrúgások jelenthettek veszélyt. Várható volt hogy az nyer, aki egy gólt tud szerezni, szerencsére ezt mi lőttük, de gratulálok mindkét csapatnak mert nagyot küzdöttek ma.

– ÉM –


A labdarúgó NB II 2017/18-as évadjának programja. 1. forduló (július 30., vasárnap) V, 18.00: Budaörsi SC – Gyirmót FC Győr V, 18.00: Budafoki MTE – Nyíregyháza SFC V, 18.00: Szolnoki MÁV FC – Dorogi FC V, 18.00: Vác FC FC – Soroksári SC V, 18.00: Ceglédi VSE – Szeged 2011 V, 18.00: Kisvárda ...