„Gratulálok a Vácnak, küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak”

Vác FC vs. Mezőkövesd Zsóry FC
Vác FC vs. Mezőkövesd Zsóry FC
Mezőkövesd – A labdarúgó NB II 16. fordulójában idegenben szerepelt szombaton a mezőkövesdi csapat.

Vác FC – Mezőkövesd Zsóry FC 2-1 (0-0)

Vác, 400 néző. V.: Pintér Cs.

Vác FC: Palásthy – Hegedűs Cs., Tóth F., Tóth G., Németh – Tóth I B., Sipeki (Magos, 46.) – Rusvay, Kószás (Majoros, 73.), Zsolnai – Tóth II B. (Frank, 63.). Vezetőedző: Nagy Tibor.

Mezőkövesd Zsóry FC: Horváth – Vági, Szeles, Fótyik – Hegedűs D., Tajthy (Frőlich, 46.) – Molnár (Rácz, 63.), Nicorec (Orosz, 82.), Szatmári, Heffler – Sós. Vezetőedző: Pintér Attila.


52. perc: Egy vendégszöglet után nem tudtak felszabadítani a váciak, a labda Molnár elé került aki félfordulatból emelt a kapuba, 0-1.

73. perc: Rusvay bal oldali beadása után középen Zsolnai passzolt Hegedűs Cs. elé, aki egy csel után kilőtte a hosszú sarkot, 1-1.

78. perc: Zsolnai indította a bal oldalon felfutó Magost, aki kapura tört, majd lőtt, a labda egy védőn megpattanva jutott a hálóba, 2-1.


Jók: Hegedűs Cs., Rusvay, ill. Molnár.

Nagy Tibor: – Küzdelmes mérkőzés volt, melyen a vendégcsapat irányította az első félidőt. Amikor kaptuk a gólt, akkor is tudtam, hogy nem fogunk kikapni, mert a játékosokban óriási tartás van, ami nekem is köszönhető. Bebizonyítottuk, hogy akarattal bárkit le lehet győzni.

Pintér Attila: – Gratulálok a Vácnak, küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak. Nem sok lehetőségük volt a kapunk előtt, de ami adódott azt könyörtelenül kihasználták. 1-0-ás vezetésünknél volt két száz százalékos ziccerünk amit kihagytunk, ennek köszönhető, hogy nem tudtuk megnyerni a meccset.

ÉM
hirdetés


hirdet�s