„Gratulálok a Kazincbarcika bajnoki címéhez!”

Akt.:
„Gratulálok a Kazincbarcika bajnoki címéhez!”
© Fotók: Bujdos Tibor
Miskolc – A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 31. fordulójában megyei találkozót is játszottak vasárnap.

Kazincbarcikai SC – Putnok FC 3-0 (1-0)

Kazincbarcika, 1000 néző. V.: Ducsai.

Kazincbarcikai SC: Somodi – Szemere, Constantinescu (Kovács), Kardos, Farkas J., Faggyas, Sigér, Engel (Lipusz), Süttő, Fekete, Molnár (Bene). Edző: Koleszár György.

Putnok FC: Botló – Tóth Sz., Nagy Cs., Zimányi Á. (Szala), Fehér, Kovács B., Czető, Bocsi, Icsó (Dávid), Illés (Fábián), Csirszki. Edző: Koszta Péter.

G.: Constantinescu, Bene, Farkas. Jók: az egész csapat, ill. Tóth Sz., Fehér, Czető.

Fotók: Bujdos Tibor Fotók: Bujdos Tibor ©

Koleszár György: – Gratulálok a KBSC bajnokságához, kívánom, hogy hosszú éveket töltsön el az NB II-ben!

Koszta Péter: – Gratulálok a Kazincbarcika bajnoki címéhez! Az első félidőben nagyobb lehetőségeink voltak, a másodikban buta gólokat kaptunk így a hazaiak megérdemelt győzelmet arattak.


Diósgyőri VTK tartalék – STC Salgótarján 5-2 (3-2)

Múcsony, 100 néző. V.: Tamási.

DVTK: Bukrán – Nagy (Bodnár), Lipták, Mahalek (Tucsa), Nemes, Kitl K., Kitl M. (Halmai), Szabó I B., Ternován, Boros, Kádas. Edző: Sütő Szilárd.

Salgótarján: Kresák – Gólya (Takács), Debreceni, Lukács, Berki, Oroszi, Romhányi, Zvara (Csóka), Híves, Benkő-Bíró, Kerényi (Illés). Edző: Bari Jenő.

G.: Boros (4, kettőt 11-esből), Kádas, ill. Lukács (2, egyet 11-esből). Jók: az egész csapat, ill. senki.

Sütő Szilárd: – Nagyon jó felfogásban, kifejezetten agresszívan és jól futballoztunk egy, az NB III-ból kiemelkedő játékosállománnyal rendelkező csapat ellen. Az eredmény alakulásának ellenére győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. Gratulálok a csapatnak ehhez a szenzációs teljesítményhez!

Bari Jenő: – Nagyon nehéz egy ilyen mérkőzés után nyilatkozni. Az ellenfélről nem szeretnék semmit mondani, a saját játékunkról pedig nehéz mit mondani. Az, ami jellemezte eddig a csapatot, hogy futottak, ütköztek, harcoltak, az most nem volt elmondható. Nagyon sok egyéni hibát vétettünk, amit az ellenfél kihasznált. Gratulálok nekik a győzelemhez.


Tállya KSE – MTK Budapest tartalék 1-1 (0-1)

Tállya, 250 néző. V.: Sándor.

Tállya KSE: Tarr – Ondó, Tóth Sz., Molnár (Horváth N.), Németh D., Irhás, Mihálszki Cs., Németh B. (Horváth B.), Lippai, Polényi (Pataki), Bihari. Edző: Pachinger János.

MTK tartalék: Varga – Sági, Hreljic, Széles, Kovács, Szabó, Nagy Zs., Szerencsi, Schafer (Szuhodovszki), Takács K. (Nusuev), Takács R. (Csicsek). Edző: Pölöskei Gábor.

G.: Ondó, ill. Sági. Jók: Bihari, Tóth Sz., Tarr, Lippai, ill. Varga, Sági, Szabó, Kovács.

Pachinger János: – Tompábban játszottunk a megszokottnál egy ilyen mérkőzésen ahol az első félidőben több lehetőségünk is volt a vezetés megszerzésére, de egy pontrúgás átírta az elképzeléseinket. A második félidőben sokat tettünk az egyenlítésért amit meg is csináltunk.

Pölöskei Gábor: – Egy szabadrúgásból megszereztük a vezetést, utána több lehetőségünk is volt hogy eldöntsük a mérkőzést de a hazai csapat is sokat tett az egyenlítésért és a végén siker koronázta erőfeszítéseiket. Végeredményben igazságos a döntetlen.

ÉM


Az NB III Keleti csoportjának tavaszi menetrendje – 2016/2017

A labdarúgó NB III Keleti csoport 2016/2017-es évadjának tavaszi órarendje.