Görömbölyön futottak

By Szűcs István
Görömbölyön futottak
Miskolc – Az 1. Görömbölyi Terepfutóversenyt május 27-én 120 diák részvételével rendezte meg a Görömbölyi Általános Iskola.

A hagyományteremtő esemény célja az volt, hogy a diákok és vállalkozó kedvű szüleik együtt sportolhassanak. A kilenc kategóriába sorolt résztvevők a 4-es busz végállomásának közelében található pincesornál kijelölt versenyközpontból kezdhették meg 1200, illetve a 3200 méteres, emelkedőkkel is nehezített erdei körpálya teljesítését. A kategóriák első három helyezettjei érem, oklevél és serlegdíjazásban részesültek, de egyéb ajándékok is gazdára találtak.
– Nem kevesebb, mint 120 diák indult a versenyen és még rajtuk kívül 10 szülő – tudtuk meg Zámbori Zoltántól, az első alkalommal megrendezett esemény egyik főszervezőjétől. – Sok pedagógus és segítő is eljött a rendezvényre. Rendezőtársaim nevében ezúton is köszönöm a Görömbölyi Általános Iskola tanárainak, a Görömbölyi Borbarátok Egyesületének, a Tóth Lovardának, a Baraka Utazási Irodának, a NOMÁD Webáruháznak,  a 19. Bükki Hegyi Marathon – Kisgyörgy Ádám Emlékverseny szervezőbizottságának az önzetlen közreműködést. Külön köszönet jár minden diáknak és szülőnek, aki megtisztelt bennünket jelenlétével!