Megtalálták a miskolci szemetelőt

Akt.:
Megtalálták a miskolci szemetelőt
Megtalálták a miskolci szemetelőt
Miskolc – Illegálisan, a Pingyom városrészen a közterületre lerakott kommunális hulladék tulajdonosát találta meg a Miskolci Önkormányzati Rendészet.

A lovas mező­őri szolgálat a hulladék vizsgálata után talált a tulajdonosra utaló nyomokat, ez alapján a MIÖR munkatársai munkahelyén találták meg a nőt, aki azt mondta, harmadik személyt kért fel hulladékának eltüntetésére, a szabálysértést elismerte.

A rendészet helyszíni bírság kiszabását követően kötelezte a nőt a szemét elszállítására, melyet a határidő letelte után ellenőriznek.

ÉM


Akcióban a zöldkommandó
Miskolc - A közterületi kamerán végignézték a szabálysértést, majd intézkedtek a nő ellen. Nem volt szerencséje annak a Hatodik utcában élő nőnek, aki nemes egyszerűséggel a Szinva-partot akarta „gazdagítani” a szemetükkel, ahelyett, hogy fizetne a hulladékszállításért. Hiába vitte le a partra a ...

Terepen a Zöldkommandó autója (képünk egy korábbi bejáráson készült)
Miskolc - Már hazai nagyvárosok is érdeklődnek a Zöldkommandó működéséről. Bő egy hónappal ezelőtt, augusztus másodikán kezdte meg működését a Zöldkommandó szolgálat Miskolcon. Ahogyan arról július végén az Észak is beszámolt, az új rendészeti szervezet a miskolci városháza, az önkormányzati rend...Görömböly.
BOON.HU


hirdetés