Költségtakarékosan fűtenek a meleg miatt Miskolcon

Akt.:
Költségtakarékosan fűtenek a meleg miatt Miskolcon
Költségtakarékosan fűtenek a meleg miatt Miskolcon
Miskolc – A héten tovább melegszik az időjárás, ezért szakaszos, költségtakarékos fűtést biztosít a távhőszolgáltató cég, a MIHŐ Kft. mindaddig, amíg a külső hőmérséklet ezt indokolja.

A szakaszos fűtés azt jelenti, hogy a hőközpontban lévő automatika a külső hőmérséklet függvényében szabályozza a fűtést, éjszaka melegebb, nappal pedig akár teljesen hideg is lehet a radiátor.

A cég tájékoztatása szerint kérhető teljes fűtés is, ha a társasházközösség fűtési megbízottjai jelzik az igényt a MIHŐ Kft. Műszaki Ügyeletének a 06-46/379-450 vagy a 06-46/379-360-as telefonszámain. Új e-mail-címük: muszakiugyelet@miho.hu.

ÉM


Budapest - Napsütéses, meleg kezdet után az ünnepi hosszú hétvége második felében már borúsabb, esősebb és hűvösebb idő várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Péntekre virradóra is sokfelé lesz köd, amely a...

Nagykanizsa, 2017. október 16. Egy férfi napozik a nagykanizsai Csónakázó-tónál 2017. október 16-án.
Budapest - Közvetetten Magyarország időjárására is hatással van az Európát elérő hurrikán. Az időközben mérsékeltövi ciklonná alakult Opheliának köszönhető szokatlanul meleg őszi időjárás várhatóan a hét végéig tart - mondta Gaál Áron, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelző osztályának vezet...Görömböly.
BOON.HU


hirdetés