Görög László a most záruló évad színésze

Akt.:
Görög László a most záruló évad színésze
© Fotó: Ádám János
Miskolc – Évadzáró társulati ülésen adtuk át az Észak-Magyarország közönségdíjait.

Az évadzáró társulati ülést kedden délután tartották a Miskolci Nemzeti Színházban. Béres Attila igazgató egyebek között arról beszélt, hogy sikerült meghaladniuk a korábbi, a teátrum számára országos elismertséget hozott évadot – ezt annak is lehet tulajdonítani, hogy a társulat egymásért dolgozó emberek jó közössége.

Fotó: Ádám János Fotó: Ádám János ©

Az évadzáró alkalmából átadott elismerések sorában volt az Észak-Magyarország közönségdíja, melynek odaítélésében színházbarát olvasóink és az erre az alkalomra felkért zsűri segítségét kértük. Az évad színésze díj Görög László lett, az évad előadása pedig a Mohácsi János rendezte Kabaré.

Fotó: Ádám János Fotó: Ádám János ©

Az évadzárón hallhattuk, hogy a társulat új örökös tagja Máhr Ágnes és Szegedi Dezső színművészek, és Koncz Boglárka művészeti főtitkár.

– ÉM –


Miskolc - Lezárult Az év elő­adása szavazás első fordulója: olvasóink szavazatait az Észak-Magyarország Facebook-oldalán vártuk. A Miskolci Nemzeti Színház idei bemutatóira vártuk a voksokat, a 15-ből az első 5 legtöbb szavazatot kapott előadás került a döntőbe. Itt már az Észak-Magyarország álta...