Pincébe bújt a kábítószer-termesztő, de hiába

Akt.:
Pincébe bújt a kábítószer-termesztő, de hiába
© Illusztráció
Miskolc – Egy hónapra előzetes letartóztatásba került a fűtermesztő trió.

Az Encsi Járási Ügyészség kezdeményezte három szlovák állampolgár letartóztatását termesztéssel elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt.

A folyamatban lévő nyomozás adatai szerint a két férfi és egy nő 2018. szeptember első felét megelőzően, Göncruszkán egy lakatlan ingatlanon, 27 tő, 2-3 méter magasságú kannabiszt termesztettek. A nő tulajdonában lévő telek mellett elhelyezkedő gazos, elhanyagolt területen gondozták a növényeket, körülöttük a földet kitisztítva, a területre a kerítésen átmászva jártak át.

Az egyik férfi elkövetőt a rendőrjárőrök tetten érték, miközben a kannabisz leveleket szüretelte, azonban nem sikerült elfogni, mivel elfutott, majd üldözés után a település belterületén egy pincében elbújva találták meg. A nő tulajdonában álló ingatlanon a rendőrség az épületben lévő bútorzatban kábítószer-­törmeléket, termést és anyagmaradványokat foglalt le, továbbá a növények őrléséhez szükséges eszközöket is találtak. A gyanúsítás tárgyát képező bűncselekmény 1 évtől 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Az ügyészség az őrizetbe vett gyanúsítottak letartóztatását szökésük, elrejtőzésük, illetőleg az összebeszélés és további tárgyi bizonyítási eszközök megsemmisítésének veszélye miatt indítványozta.

ÉM


Göncruszkán termesztették a kannabisz – letartóztatásba kerültek
Miskolc, Göncruszka - A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a három szlovák állampolgárságú gyanúsítottaknak, akik kannabiszt termesztettek Göncruszkán. A rendelkezésre álló információk szerint a két férfi és egy nő gyanúsított, a nő göncruszkai ingatlanával szoms...

Őrizetben a göncruszkai cannabis termesztők
Göncruszka - A gönci rendőrök két férfit és egy nőt hallgattak ki gyanúsítottként az ügy kapcsán. Az Encsi Rendőrkapitányság Gönci Rendőrőrse kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást három szlovák állampolgárral szemben. A megalapozott gyanú ...Gönc.
BOON.HU


hirdetés