Jobb lesz a nagymama és a három unoka élete Vizsolyban

Varga Otilia fogadta Plachy Gyöngyi és a kazincbarcikaiak adományait
Varga Otilia fogadta Plachy Gyöngyi és a kazincbarcikaiak adományait - © Fotó: Magánarchívum
Vizsoly – Sok segítséget kapott olvasóinktól a bajba került vizsolyi család.

Ahogy néhány héttel ezelőtt megírtuk a vizsolyi nagymama történetét, rögtön számos felajánlás és adomány érkezett a család számára.

Köszönjük a sok segítséget

Varga Otilia három kis unokáját neveli, a férje stroke-ot kapott, így nem tud dolgozni. A család jelenlegi bevételeit elviszi az albérlet és a rezsi, így megélhetésre alig marad.

Azóta gyermekruhák és cipők, játékok, tartós élelmiszerek, valamint tisztálkodási szerek érkeztek szerkesztőségünkbe jószívű olvasóink jóvoltából. Volt, aki pénzt ajánlott fel, azt befizettük a nagyapa bankszámlaszámára. Az adományokat a jövő héten visszük Vizsolyba.

Plachy Gyöngyi kazincbarcikai vállalkozót is meghatotta a család története, ezért barátnőjével közösen gyűjtést szervezett. Gyermekeik óvodájában a szülők segítségét kérték. Érkeztek is az adományok szép számmal. Egy nagy autónyi ruhát, élelmiszert, játékot és egyéb ajándékot vitt el a vállalkozó a héten a családnak. Emellett pénzadománnyal is tudták segíteni a nagymamát és unokáit.

Egy budapesti hölgy is olvasta Varga Otilia történetét. Ő azt írta lapunknak, hogy szeretne tartós megoldást találni a család problémájára. Néhány hónapig ő és baráti köre anyagilag tudja támogatni a nagymamát, de keresi a megoldást, hogy a család Miskolcra költözhessen, ahol a nagymama dolgozni tud. Ha ez sikerül, a család önfenntartóvá válhat.

Köszönjük olvasóinknak a sok-sok segítséget! A jövő héten beszámolunk az adományok eljuttatásáról, és hogy mit szólt mindehhez a reménytelen helyzetbe került család.

ÉM-HE


Otilia és családja: férje és a kislányok
Vizsoly – Kilátástalan helyzetbe került egy nagymama, aki egyedül neveli fia három kislányát. Nem is lenne semmi baj, ha a férje tudna dolgozni, úgy mint eddig, ő azonban nemrég stroke-ot kapott, azóta nehezen mozog, nem vették vissza közmunkára. A nagymama nem alamizsnát szeretne, hanem dolgozni, h...

Vida Beatrix (jobbra) és Aros János
Nyírkarász, Sárospatak - Egy sárospataki fiatalember kezdeményezte a nyírkarászi család megsegítését. Egy sárospataki fiatalember, Mérei Máté kezdeményezésére napok alatt húsz zsáknyi kupak gyűlt össze egy nyírkarászi család megsegítésére. A másfél tonnányi kupakért a Vida család 70 ezer forintot...

Bús Katalin a szombati gyűjtés helyszínén
Miskolc - A szerencsétlenül járt családnak rengetegen segítenének. Továbbra is nagyon sokan igyekeznek segíteni annak a miskolci családnak, amelynek hétfőn hajnalban égett le a lakása a Martinkertvárosban, a Forgács Antal utcában. A tragédiának egy halálos áldozata volt, a hatéves Ádámka. A há...Gönc.
BOON.HU


hirdetés