Elszármazottak: a szeretet összetart

Pányok – Sokan visszatértek szülőfalujukba június 10-én, ha csak egy napra is.

„A pányoki önkormányzat képviselő-testülete köszönetet mond mindazoknak, akik személyes jelenlétükkel megtisztelték az Elszármazottak Napja rendezvényünket” – írja a település honlapján dr. Sivák József, Pányok polgármestere, úgy folytatva: a rendezvényen is többször elhangzott egy korábban megjelent újságcikk címe, mi szerint „a pányokiakat a Pányok szeretete tartja együtt”.

Ezen a napon végig érezhető volt, hogy valóban él a „Pányok szeretete” érzés. Remélem, hogy ez az érzés nem csupán erre a kitüntetett napra szól. A köszöntőszavaimban reményemet fejeztem ki, hogy van még értelme az összefogásnak.

Bízom abban, hogy az önkormányzatnak mindig lesznek partnerei mind a településen, mind az elszármazottak körében a jövőt építő szándékai megvalósításában.

A képviselő-testület nevében itt is köszönetet mondok mind­azoknak, akik segítettek minket a rendezvény előkészítésében és együttműködtek velünk abban, hogy a számunkra nem mindennapi esemény előkészítésével és lebonyolításával kapcsolatos feladatokat sikeresen megoldjuk, fogalmazott a polgármester.

– ÉM-HE –Gönc.
BOON.HU


hirdetés