„Az elején rúgtunk két gólt ami megnyugtatott minket, talán túlságosan is”

Akt.:
„Az elején rúgtunk két gólt ami megnyugtatott minket, talán túlságosan is”
© Fotó: Ádám János
Miskolc – A labdarúgó megyei I. osztály 21. fordulójában szombaton öt meccset rendeztek meg.

Bőcs – Szerencs 4-2 (1-1)

Bőcs, 100 néző. V.: Szoboszlay.

Bőcs: Mertus – Molnár, Banu, Macsó, Orosz, Vadász, Nyircsák A. (Mida), Tóth B., Szegedi, Kerekes (Matesz), Szabó Zs. Edző: Zsiga Gyula.

Szerencs: Kristóf – Tóth A., Sohajda, Kiss K. (Nagy M.), Jáger (Buri), Suller, Kiss D. (Kiss M.), Ternyik, Tóth T., Hajdu, Berecz. Edző: Tóth István, Lukács Bertalan.

G.: Vadász, Orosz, Szegedi, Banu, ill. Hajdu, Ternyik. Jók: Mertus, Szegedi, ill. Hajdu, Kiss D., Ternyik, Berecz, Kristóf. Ifi: 3-1.

Zsiga Gyula: – Ezt a győzelmet a csapat a korábbi elnökének Bodnár Gusztáv emlékének ajánlja. Nyugodj békében Guszti ‘bá!

Lukács Bertalan: – Az egész mérkőzésen partiban voltunk egy jó csapat otthonában. Felkészültünk ellenfelünkből, jól játszottunk, vezettünk kétszer is, de az egyéni hibáink sorozatára viszont nem és ez döntött. Gratulálok a Bőcsnek.


Bánhorváti-KBSC – Edelény 3-3 (2-2)

Kazincbarcika, 300 néző. V.: Nagy L.

Bánhorváti-KBSC: Botló – Hallgató, Pecsenye (Nestián), Kovács, Fehér, Horváth Sz. (Ignácz), Kazvinszki, Mikló, Kanalos, Filkóházi (Máthé), Kismarton. Edző: Mátyás József.

Edelény: Lövey – Tamás, Tóth N., Márton (Figeczki), Mészáros (Jancsurák), Sikur (Molnár), Kótai, Zavodni, Hegedűs, Pataki, Tátrai. Edző: Kócsi József.

G.: Fehér, Kismarton, Nestián (11-esből), ill. Márton (2), Pataki. Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: 1-9.

Mátyás József: – Vereséggel felérő döntetlen. Sajnos ilyen egyéni hibákból melyekből a gólokat kaptuk nem tudtunk felállni és megfordítani a mérkőzést. A legnagyobb ellenségünket a pályát nem sikerült ma legyőzni, a pálya talajától csak a kettes számú asszisztens tevékenysége volt gyengébb.

Kócsi József: – Gratulálok a csapatnak, egységesek voltunk, háromszor is tudtunk vezetni sajnos a hosszabbításban büntetőből egyenlített a hazai csapat. További sikert a hazaiaknak.


Mád – Ózd 1-3 (0-2)

Mád, 150 néző. V.: Jakab.

Mád: Madarasi – Baráz, Kiss, Gáll, Sivák (Armancsik), Janikó, Bakos, Balog, Godzsák (Vajóczki), Szűcs Á., Bodnár. Csapatvezető: Szűcs Ádám.

Ózd: Fodor – Ribarics, Tönkő (Csák), Gál (Agócs), Keményffy, Madarász, Pataki (Danyi), Bogáti (Palkó), Szemere, Bocsi (Fábián), Zimányi. Edző: Zoran Kuntic.

G.: Bakos, ill. Bocsi, Madarász, Tönkő. Jók: Baráz, Balog, Janikó, ill. Tönkő, Gál, Madarász.

Szűcs Ádám: – Játékunkban voltak biztató jelek de legyünk őszinték jelen állás szerint jobb csapat az Ózd. Fejlődnünk kell hogy visszatérjünk a siker útjára. Gratulálok a 15 éves Vajóczki Bencének és 17 éves Armancsik Péternek hogy bemutatkoztak a Mád FC felnőtt csapatában.

Zoran Kuntic: – Az elején rúgtunk két gólt ami megnyugtatott minket, talán túlságosan is. A másodikban csak egy gól sikerült szereznünk, nem koncentráltunk végig így kaptunk egy gólt. A fiatal játékosok is kaptak lehetőséget és éltek is vele.


Bükkzsérc – Encs 0-0

Bükkzsérc, 84 néző. V.: Tóth I T.

Bükkzsérc: Varsányi – Csiszár I. (Karancsi), Csirmaz, Nagygyörgy, Nagy Cs., Mikita, Horváth Á. (Sápi), Szemán, Csiszár Sz., Kovács B., Lázár. Edző: Kovács József.

Encs: Kiss – Varga, Leskó, Havas, Rakaczki, Szegedi, Kerekes, Kádár, Gregó, Molnár J., Nagy R. (Bozik). Edző: Kocsis Nándor.

Jók: Nagygyörgy, Szemán, Nagy Cs. Kovács B., ill. az egész csapat. Ifi: 4-1.

Kovács József: – A meccslabda nálunk volt az utolsó pillanatokban, egyébként igazságos az eredmény, egy küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl.

Kocsis Nándor: – Azt gondolom, hogy ma itt hagytunk két pontot, mert taktikusan és fegyelmezetten játszottunk és sok helyzetet dolgozunk ki. Sajnos ma semmi nem ment be, legalább egy tizenegyest nem ítéltek meg a javukra. További sok sikert a hazai csapatnak.


Hidasnémeti – Gesztely 3-0 (1-0)

Hidasnémeti, 150 néző. V.: Kujbus.

Hidasnémeti: Szalma – Török (Varga), Homonnay, Konya, Szurdok, Hankó R. (Baranyai), Hankó N., Bortnyák, Péter, Fülöp (Lantos), Szalóczy (Hegedűs). Edző: Susnyak Ladislav.

Gesztely: Szegő – Tóth D., Gyöngyösi, Mészáros, Szűcs, Tamók (Katona), Berta, Hajdú (Papp), Gantner, Lakatos (Lázi), Erdélyi (Bárdos). Játékos-edző: Bacsó Levente.

G.: Hankó N., Konya, Lantos. Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi: 0-5.

Bóni Tamás, elnök: – Nehéz mérkőzésen vagyunk túl és a győzelem értékét az is növeli, hogy sok hiányzónk van. Az ellenfél igyekezett megnehezíteni a dolgunkat de összességében teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Boldog születésnapot kívánunk Péter Martin játékosunknak és Botkó József szurkolónknak. Köszönjük a XII. Hadosztálynak, hogy újra teljes létszámmal buzdítottak. További sok sikert Gesztely csapatának.

Bacsó Levente: – A mai nap ennyire voltunk képesek. Sajnos a helyzetek kimaradtak és rúgott gól nélkül nem lehet még egy pontot sem hazavinni. További sok sikert a hazaiaknak.

ÉMGönc.
BOON.HU


hirdetés