A balesetek napja volt a péntek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Akt.:
A balesetek napja volt a péntek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
A balesetek napja volt a péntek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Miskolc – A balesetek napja volta a péntek a tűzoltók és a mentők számára: Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további 12 esetben jutott a rendőrség tudomására.

Reggel egy mikrobusz és egy személyautó ütközött össze a 37-es főúton, Szegi térségében. Az ütközés következtében a személyautó az oldalára borult. A szerencsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a helyszínelés után pedig megszüntették a forgalmi akadályt.

Késő délelőtt összeütközött két személyautó a 3-as főúton, a Garadna és Hernádszurdok közötti szakaszon. A balesethez a gönci katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták. A balesetben két ember sérült meg, őket a mentők ellátták.

A délután sem maradt baleset nélkül. Összeütközött két személyautó Miskolcon, a Szentpéteri kapuban, a megyei kórház előtti szakaszon. Az ütközés következtében az egyik jármű egy út menti oszlopnak ütközött. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a gépkocsikat és elvégezték a műszaki mentési munkálatokat. Szerencsére a balesetben senki nem sérült meg.

Garázdaság Miskolcon, rendzavarás Tiszaújvárosban

A Miskolci- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2017. október 6-án garázdaság, illetve rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt egy-egy személlyel szemben indított szabálysértési eljárást.

A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

ÉM


Villanyoszlop fogta meg az Opelt Miskolcon
Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt pénteken Miskolcon a Szentpéteri kapuban. A helyszínen szerzett információink szerint egy Ford haladt a belváros irányába a külső sávban a Rendészeti iskola mellett, amikor a buszmegállóból egy Opel Astra vezetője hirtelen elindult és nekihajtott...

Garadna, Hernádszurdok - Összeütközött két személyautó a 3-as főút Garadna és Hernádszurdok közötti szakaszán. A balesethez a gönci katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett s...

37es_baleset1
Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt a 37-es főúton Szegi térségében péntek reggel. Egy mikrobusz és egy személyautó ütközött össze a 37-es főút 43-as kilométerszelvényénél, Szegi térségében. Az ütközés következtében a személyautó az oldalára borult. A szerencsi hivatásos tűzoltók á...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Gönc.
BOON.HU


hirdetés