Gólzápor a második félidőben

A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 7. fordulójában idegenben nyert szombaton a Kazincbarcika.

Cegléd – Kazincbarcikai SC 2-4 (0-0)
Cegléd, 300 néző. V.: Farkas T.
Cegléd: Miski – Fekete A. (Juhász, 83.), Villányi, Buzás, Kenderes – Ladiszlai, Nagy L., Nagy A. (Tóth M., 75.), Busa – Carvalho (Medgyesi, 61.), Szabó L. Edző: Simon Antal
Kazincbarcika: Kiss M. – Vadász, Fehér, Kovács R., Sebők – Kerékgyártó, Borbély, Odrobéna, Kovács P. (Nyisalovits, 90.) – Stevica (Máthé, 46.), Binder. Edző: Kádár Zsolt.
47. perc: Nagy L. tört be a tizenhatoson belülre ahol buktatták: a megítélt büntetőből Szabó lőtt magabiztosan a kapuba, 1-0.
64. perc: Buzás buktatta Kerékgyártót a tizenhatoson belül újabb büntető. Binder állt a labda mögé, lövését azonban védte Miski, a kipattanóról lemaradtak a hazai védők, így Binder az ismétlést már nem rontotta el, 1-1.
65. perc: Binder tekert középre ahol Máthé csúsztatása után a labda a jobb kapufa mellett talált utat a hálóba, 1-2.
79. perc: Kerékgyártó passzolt Odrobénához aki kilépett a védők között, majd Miski mellett a kapuba gurított. 1-3
86. perc: Tóth M. lökte ki a labda alól a gólhelyzetben lévő Odrobénát, a hazai kapu előterében tizenegyes és piros lap. A labda mögé Odrobéna állt és magabiztosan a kapuba bombázott, 1-4.
91. perc: Szabó L. beívelése után a berobbanó Ladiszlai fejelt a kapuba, 2-4.
Jók: senki, ill. az egész csapat.
Simon Antal: – 1-0-nál azt gondoltuk, hogy nyerni tudunk, azonban a vendégek két súlyos védelmi hibánkat kihasználták, így onnantól kezdve már nem tudtunk felállni.
Kádár Zsolt: – Játékosaim ma bebizonyították, hogy igazi sportemberek. Ebben a lelkileg nagyon nehéz helyzetben, a második félidőt kimaradt ziccerrel, majd kapott góllal kezdve is magas színvonalon tudtunk játszani és négy gólt lőve magabiztosan nyertük meg a meccset.

 További hírek a boon-sportoldal kategóriából