Gólt és védéseket csodáltak

Negyedszer is döntetlent játszott egymással a baktai és a szolnoki futballcsapat, az összecsapáson vitatott góllal jutott előnyhöz a Bakta, amely többnyire védekezett, de a végén nyerési esélye volt. A baktaiak eddigi mutatói [.pdf – 36KB]

Negyedik nekifutásra is döntetlenre végzett egymással a szolnoki és a baktalórántháziNB II-es futballcsapat: 2005/2006-ban kétszer 1–1-re végeztek a felek, most az őszi 0–0 után újra egyszer-egyszer vették be egymás kapuját. Nem tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, a szokásos Szolnok elleni iksszel a vendégcsapat volt elégedettebb.
– A második percben szerzett gólunk érdekes reakciót váltott ki a helyszínen és kollégám nyilatkozatában is, pedig ilyen gólt vagy a kispályás bajnokságban vagy pedig csak a legjobbak küzdelemsorozatában látni – elevenítette fel a Tisza-parti történetet Madalina György, baktai edző.

– Amikor Illés Gyula precíz beadását Ádámszki a kapuba vágta, a partjelző azért emelhette a zászlóját, mert tapsolni akart. Szerencsére a játékvezető időben szólt neki, hogy jegelje magát, mert ilyen gólt talán még ő sem látott. Érdekes, a meccs során még kétszer vezettünk hasonló akciót, csak éppen a gólszerzésig nem jutottunk el.

Egyébként a Szolnok végig fölényben futballozott, a hajrában sikerült is neki egyenlíteni, de az utolsó öt percben a két Illésünk egy-egy nagy lövése után Rézsó kapus úgy szedte ki a labdát a felső sarokból, hogy elgondolkodtam: ilyen képességű hálóőr hogyan védhet csak az NB II-ben
Ami pedig a bemelegítés alatt megsérült Szabó Sándort illeti, pontos diagnózis még nincs arról, hogy a fiatal támadó milyen sérülést szenvedett, de a térde továbbra is be van dagadva.

– Bodnár Tibor –