Helyi közélet

2015.10.03. 11:00

Belakmároztak a miskolci áruházban és még cipőt is húztak az unoka lábára

Fáj, Miskolc, Szerencs, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

Fáj, Miskolc, Szerencs, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. október 2-án öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság három fáji lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyek Miskolcon, az egyik élelmiszer áruházban 2015. október 2-án 14 óra 40 perc körüli időben a bolt területén édességeket, élelmiszereket fogyasztottak el fizetés nélkül, és egy gyerek cipőt húztak unokájuk lábára, aminek az ellenértékét szintén nem állt szándékukban megfizetni. A tetten ért két férfit és egy nőt a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy férfival szemben, míg a Szerencsi Rendőrkapitányság garázdaságért egy nővel szemben hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci egyenruhások további egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe, míg az tiszaújvárosi járőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tizennégy esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában