Gól kell a ponthoz

A Kazincbarcika elleni vereség után abban maradtunk Kovács János edzővel, hogy a szabadnapból adódó két hetes szünet elég lesz a sorok rendezésére.

Azért jó lett volna, ha nem esünk ki a bajnoki ritmusból, de mindegyik csapatnak szembe kell nézni ezzel a problémával – mondta a szombati, Orosháza elleni idegenbeli meccs előtt Kovács mester.

– A gondok sora sem lett sokkal kevesebb, hiszen Kozma József három sárga lap miatt nem játszhat, Pálvölgyi betegséggel bajlódott, Németh pedig még maródi. A legutóbbi állapotokhoz képest Deák felépült és talán már Karkusz is bevethető lesz, bár az ő esetében alapos meccshiányról beszélhetünk. Legutóbbi meccsünkön először fordult elő velünk, hogy idegenben nem szereztünk gólt, nyomban ki is kaptunk. Vagyis szombaton mindenképpen arra kell törekednünk, hogy be tudjunk találni, mert különben pontok nélkül maradhatunk. Az Orosháza többre hivatott attól, amit a jelenlegi helyezése tükröz, legutóbb éppen a Kazincbarcikát győzte le 4–1-re. Semmi esetre sem számíthatunk könnyű mérkőzésre, de bízom benne, hogy megtaláljuk a korábbi jó formánkat.

– Bodnár Tibor –