Gokart bajnokságra nevezhetünk az Avalon Parkban

Akt.:
Avalon Park Miskolctapolca
Avalon Park Miskolctapolca
Az amatőrök számára rendezett négy elődöntőből és egy 16 fős döntőből álló versenysorozat igazi versenyhangulatot ígér és mindenki kipróbálhatja vezetési tudományát zárt pályán, biztonságos körülmények között.

Az Avalon Parkban található HELL KART & Event Center először rendezi meg az I. HELL KART Amatőr Gokart Bajnokságot, melyen minden résztvevő nemcsak értékes ajándékokkal és nyereményekkel, hanem fantasztikus élménnyel is gazdagodhat.

Az Avalon Park nyitása óta már ezrek vették birtokba a gokart pályát és élvezték a száguldás minden pillanatát, számos vendég már heti rendszerességgel visszajár a pályára. Így bizonyára sokak nagy örömére szolgál, hogy az Avalon Park és a Rádió M közös szervezésében elindul az első amatőr bajnokság, amelyre a versenyzés élményén túl számos értékes ajándékért és nyereményért is érdemes nevezni. A július 27-étől négy héten keresztül minden hétfőn délután megtartott elődöntők alkalmával bárki, aki elég bátorságot érez egy igazi küzdelemhez és imádja a sebességet és a vezetést, nevezhet és indulhat a versenyen. A küzdelem minden versenyző számára 5 perces időmérő futamból áll, ahol legalább két mért köridőt kell futni, majd az időeredmények alapján 10 körös rajtrácsos versenyen bizonyíthat mindenki, hogy mire képes, ha felgyullad a zöld lámpa. Minden elődöntőből a legjobb négy versenyző jut tovább.

Az augusztus 24-ei döntő napjára a Rádió M csapata birtokba veszi az Avalon Parkot, és egész napos kitelepüléssel szórakoztatja a közönséget, sok helyi játékkal, kívánságműsorral és persze folyamatos beszámolóval és „élő közvetítéssel” a versenyről. A nevezés feltételei és a verseny további részletei a www.avalonpark.hu/gokart/bajnoksag és a www.facebook.com/hellkart oldalon találhatók.

A bajnokság dobogósai Forma-1-es hangulatban, pezsgővel megkoronázva vehetik át nyereményüket, a fődíj egy 4 személyes téli luxus hétvége az Avalon Hotelben. A HELL KART ringről azonban senki sem távozhat üres kézzel, ugyanis minden nevező HELL KART nyakba-akasztót és oklevelet kap emlékbe. Ezen túlmenően minden elődöntő első négy helyezettje egy I. HELL KART Amatőr Gokart Bajnokság feliratú egyedi pólót és HELL KART pendriveot kap ajándékba.

A versenyre a jatek@avalonpark.hu e-mail címen lehet, minden elődöntőt megelőző szombat éjfélig regisztrálni, emelt díjért a helyszínen is van erre lehetőség 15.00 és 18.30 között.

Nemcsak a fantasztikus nyeremények miatt érdemes benevezni a bajnokságra, a szervezők remek hangulatot és szórakozást is garantálnak. A verseny supervisorai a HELL Racing Team bajnok pilótái, Bús Edina, György Szilveszter és Bessenyey Zoltán lesznek.

Címkék: , ,


hirdetés


hirdet�s