újranyitás után

2021.03.18. 21:30

A lokálpatrióta vásárlók menthetik meg a még működő főutcai kis üzleteket

20210317 Miskolc fotó: Ádám János ÁJ Észak-Magyarország Eladó vagy kiadó és bezárt ruházati üzletek Miskolc belvárosában a koronavírus-járvány miatt szigorítás idején.

Fotó: Illusztráció/Ádám János

Nem csupán együttérzésre számítanak a miskolci belvárosi kis üzletek működtetői, hanem a leendő vásárlók támogatására is, ha elérkezik az újranyitás ideje. Félő ugyanis, hogy a járványügyi korlátozásoknak több vállalkozás áldozatául esik, mint amire tavaly decemberben számítani lehetett. Miskolc szívében, a sétálóutcában tucatnyi kirakatban olvasható: az üzlet kiadó, bérleti jog eladó. Az új üzemeltetőre váró helyiségek kínálatában a ruházati kereskedések vannak többségben, de bérelhetővé vált az egyik nemzetközi utazási iroda helyisége is, amely nemrégiben felszámolta tevékenységét. Hamarosan részletes beszámolónkból tájékozódhatnak olvasóink arról, hogy milyen reményekkel várják az újranyitást az érintett kereskedők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában