Helyi közélet

2013.09.30. 08:06

Kiesett az erkélyről, életét vesztette a 26 éves férfi Miskolcon

Miskolc - Biciklijét hallotta csengeni, így kihajolt az ablakon és kizuhant.

Miskolc - Biciklijét hallotta csengeni, így kihajolt az ablakon és kizuhant. Kizuhant egy Miskolc belvárosában lévő szórakozóhely első emeleti erkélyéről egy fiatalember szombaton éjszaka 11 óra körül. A 26 éves férfi kerékpárral érkezett a Szinva teraszra. A bicajt letette a szórakozóhely előtt, de arra lett figyelmes, hogy valaki játszik a csengővel. Figyelmeztetni akarván a csengetőket, hogy ne piszkálják a biciklijét, kihajolt a szórakozóhely első emeleti korlátján, de ittassága okán átbukott rajta.

A mentők a fejsérült férfit a megyei kórház traumatológia osztályára szállították, ám ott életét vesztette. Úgy tudjuk, út közben kétszer is újraélesztették a sérültet, de a gyors orvosi beavatkozás ellenére nem tudták megmenteni az életét.

A rendkívüli haláleset ügyében a Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási hatásági eljárást indított – tudtuk meg Egyedné Novodonszki Évától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában