Gitárpárbaj – tehetség kerestetik

Gitárpárbaj lesz
Gitárpárbaj lesz
Miskolc – Tehetséges gitárosok mérhetik össze tudásukat május 5-én a miskolci Ifjúsági Házban. Immár negyedik alkalommal rendezik meg a gitárpárbajt több, egész napos programmal körítve.

A délelőtt 10 órától éjszakáig tartó rendezvényen mi másé lenne a főszerep, mint a gitáré. A komoly díjazásos zenei verseny május 5-én délután 2 órakor kezdődik, melyre a szervezők továbbra is várják a 25 év alatti gitárosok jelentkezését, a nevezés határideje május 2. Jó tudni, hogy a nevezés díjtalan és egyéni. A verseny győztesének díja egy OLPMusicMan Axis gitár, a második helyezett nyereménye egy Rolandgitárerősítő, a harmadiké pedig egy SX gitár pack. A szervezők azt is garantálják, hogy egyetlen versenyző sem megy el üres kézzel.

Gitárbemutató

A versenyt egyébként hangszerkiállítással kötik össze a szervezők: CEMID a Gibson, Epiphone, MusicMan, OLP, Medgyesi TiborSound Work, a Line6, Fernandez , az E.Music a Randall, Washburn, Parker,
a GBM pedig a Soundking, SX és Valencia gitárok láthatók majd a rendezvényen.

A magyarországi Roland cég pedig délután 5 órától a termékeit bemutató zenekarával egy egyórás demonstrációs koncerttel mutatkozik be.

Este 7 órától kezdődik az est fénypontja, a „nagyok” gitárpárbaj-a, ekkor Andervald György, Spirkó Károly, Petendi Tamás, Tímár Krisztián és a tavalyi tehetségkutató győztese, Bodor Máté lép színpadra. Rajtuk kívül két sztárvendége is lesz az estének: Magasvári Viktor a Beatrice-ből, Szekeres Tamás pedig az Omega soraiból kápráztatja el a közönséget.

További részletek:
S.K.Music hangszerboltban személyesen, vagy
s.k.music@chello.hu  (E-mailen)
telefonon pedig a:
46-402-552; vagy a
30-987-4507-es számokon.