Helyi közélet

2015.12.30. 07:40

Miért nem ingyenes a két ünnep között a parkolás Miskolcon?

Miskolc - Nem csak Miskolcon, több nagy városban is fizetni kell a parkolásért a két ünnep között.

Miskolc - Nem csak Miskolcon, több nagy városban is fizetni kell a parkolásért a két ünnep között.

„Idén a városvezetés döntése értelmében nem lesz ingyenes a parkolás a két ünnep között Miskolcon. Az ország nagyvárosaiban és a fővárosban is ettől ellentétes döntésre jutottak az ottani várost irányítók. A miskolci vezetés már 15 éves folyamatot szakított meg. Vajon miért volt erre szükség? Ilyen rosszul áll városunk anyagilag, hogy erre a bevételre is szükség van?” – kérdezte olvasónk az Agórán, az Észak-Magyarország levelezőfórumán.

„Egybefüggő munkanapok”

Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője megkeresésünkre annyit mondott: négy egybefüggő munkanap van péntekig, ezért kell most fizetni. Egyébként más nagyvárosokban is ez a helyzet, hiszen például Debrecenben és Szegeden is fizetni kell január elsejéig, Nyíregyházán ellenben nem. Budapesten december 23-tól 2016. január 4-én reggel 8 óráig a legtöbb helyen ingyenesen lehet parkolni és csak néhány kivétel van, ahol kell (ilyen például a várban lévő és a Citadella alatti, a Flórián üzletközpont melletti, a Margitsziget északi részén található parkoló), de fizetősek az őrzött és fizetős P+R parkolók és garázsok is a fővárosban.

ÉM-JLI


" data-width="500">
">

Íme az indok, hogy miért nem ingyenes a a parkolás a két ünnep között Miskolcon#parkolas #miskolc Borsod Online

Szerző: Borsod Online">2015. december 29.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában