Gfk Sztár Monitor: a fiataloknál Koltai, Gesztesi és Fábry, az idősebbeknél Kovács Ági, Bajor és Gálvölgyi a kedvenc

A GfK Hungária Sztár Monitor felmérésének legfrissebb adatai szerint a hazai internetező közönség legnagyobb arányban a paródiáiról ismert Irigy Hónaljmirigy zenekart kedveli a leginkább. A 15-19 évesek körében Koltai Róbert, Gesztesi Károly, valamint Fábry Sándor bizonyult a legnépszerűbbnek, míg az ötven feletti korosztálynál Kovács Ágnes úszó, valamint Bajor Imre és Gálvölgyi János volt a befutó – derül ki a piackutató cég felméréséből.

Az Irigy Hónaljmirigyet szinte kivétel nélkül minden internet-hozzáféréssel rendelkező válaszadó ismeri, és e célcsoport háromnegyede nagyon pozitívan vélekedik a zenészekről. Koltai Róbert, valamint Gálvölgyi János szintén előkelő helyet foglal el az internetezők kedveltségi toplistáján: őket a megkérdezettek harmada elsőszámú kedvencének tartja.

A televízió képernyőjén rendszeresen feltűnő zenészek és színészek között helyet kapnak azonban olyan közéleti szereplők is, mint a magyar férfi vízilabda válogatott szövetségi kapitánya, Kemény Dénes, de előkelő helyen szerepel Kepes András és Bujtor Isván is.