Gergely Zsolt panasszal élt az eljárás miatt

Miskolc – Gergely Zsolt egyelőre nem kíván nyilatkozni az ellene felhozott vádak ügyében, de jelezte: bűncselekménytnem követetett el és panasszal él az eljárás miatt.

Gergely Zsolt a következő nyiltkozatot juttatta el számunkra:
“A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat tulajdonát képező úgynevezett ITC-Székház (volt MSZMP pártház) értékesítésével kapcsolatban a sajtóban megjelent hírekre reagálva az alábbi közleményt teszem. Az eljárás jelenlegi szakaszában az üggyel kapcsolatban nem kívánok nyilatkozni! A gyanúsítás ténye igaz. Bűncselekményt nem követtem el, ezért a gyanúsítás ellen panasszal éltem. Az önkormányzat közgyűlése 2007. decemberében előterjesztésünkre úgy döntött, hogy a háromszor forgalmi értéken eredménytelenül majd ezt követően érték megjelölése nélkül negyedszer is meghírdetett székházat a felajánlott összegért nem kívánja eladni. Ezért az ingatlant nem értékesítettük. Az ügy lezárta után készséggel állok rendelkezésére.”

 • Vesztegetéssel gyanúsítják a B.-A.-Z. megyei közgyűlés alelnökét
 • Ülésezett a megyei közgyűlés – az ITC-ről is tárgyaltak
 • Rendőrpalotát szeretne az ITC-ben az önkormányzati képviselő 


 • 0Hozzászólás

  Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

  Még 1000 karakter

  A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


  hirdet�s