Helyi közélet

2012.06.19. 17:18

Kicsit javult Lesovics Miklós állapota

Pálháza - Hétfőn hírt adtunk arról, hogy a Pálházáról indult Engesztelő Zarándoklat egyik főszervezője, Lesovics Miklós, Pálháza polgármestere a több mint tíznapos út végén a budapesti Szent István bazilika előtt rosszul lett.

Pálháza - Hétfőn hírt adtunk arról, hogy a Pálházáról indult Engesztelő Zarándoklat egyik főszervezője, Lesovics Miklós, Pálháza polgármestere a több mint tíznapos út végén a budapesti Szent István bazilika előtt rosszul lett. Köteles László, a zarándoklat másik szervezője, Komlóska polgármestere az Észak-Magyarországnak elmondta, a pálházi polgármester stroke-ot kapott, jelenleg is intenzív osztályon ápolják. Köteles László annyit tudott elmondani Lesovics Miklósról, hogy kicsit javult az állapota a hétfőihez képest, de még mindig súlyos állapotban van, az orvosok mesterséges altatásban tartják.

ÉM

Miskolc, 2012. június 18., hétfő (MTI) - Rosszul lett pénteken, és azóta is válságos az állapota Lesovics Miklósnak, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pálháza polgármesterének, aki az egyik főszervezője az Engesztelő Zarándoklatnak - tájékoztatta Köteles László, a menet másik szervezője, a zempléni Komlóska polgármestere hétfőn az MTI-t.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában