Éger: „Soha nem adjuk fel!”

Az utóbbi hónapok hagyományaihoz hűen, a DVSC-AVE Ásványvíz védője, Éger László ismételten meghívót kapott Lothar Matthäustól a válogatott világbajnoki selejtezőire.

Talán hétfőtől

– A legutóbbi Vasas elleni bajnoki találkozón két szerencsétlen mozdulatot követően éreztem, hogy baj van, ki is mentem a kispadhoz, de miután Supka Attila már kihasználta mind a három cserelehetőségét, így nem tudtam lejönni a pályáról – elevenítette fel a szó szerint fájó múltat a debreceni védő.

A hétfői bajnokit követően felutaztam Budapestre a válogatotthoz, majd szerdán orvosi vizsgálaton vettem részt, ahol megállapították, hogy a combomban izomhúzódást szenvedtem. A nemzeti csapat és a kluborvos egyeztetése után a négynapos teljes pihenő vár rám, s hétfőn csak akkor csatlakozom ismét a válogatott kerethez, ha teljes értékű munkát tudok végezni. A gyógyulásom ideje alatt Debrecenben leszek.

Drágán fizetünk

A Loki eddigi hazai bajnoki meccsei – képekben
Debreceni VSC-Zalaegerszegi TE: DVSC-ZTE 2005.07.30.
Debreceni VSC-MTK: DVSC-MTK 2-2
Debreceni VSC-Bp. Honvéd: DVSC-Honvéd 2005.09.03.
Debreceni VSC-Újpest FC: DVSC-AVE Ásványvíz–Újpest 2-2 2005.09.19.
Debreceni VSC-Diósgyőri VTK: DVSC-DVTK 05_06_2
Debreceni VSC-Vasas: A Vasas is 2–2-t ért el a Loki ellen 2005.10.03.

Annak ellenére, hogy a Vasas elleni döntetlen már csak a múlt, a piros-kékek elleni 2–2 még mindig nagyon bosszantja Égert. – Megmondom őszintén, az, hogy nem tudtuk legyőzni a Vasast jobban bánt, mint az, hogy most nem lehetek együtt a válogatott kerettel – fogalmazta meg érzéseit a labdarúgó.

– Nem akarok azzal foglalkozni, hogy kik mentek el a csapattól, és kik jöttek a Lokihoz, ezen túl kell lépni, s előre kell nézni. Az sokkal jobban bosszant, hogy minden egyes figyelmetlenségünkért góllal kell fizetnünk. Sajnos nem koncentrálunk eléggé, időnként lankad a figyelmünk, s ezt az ellenfél könyörtelenül kihasználta. Úgy érzem, ez a kéthetes szünet a bajnokságban számunkra nagyon jókor jött, rendet kell raknunk a fejekben, mivel helyt kell állnunk a hazai pontvadászatban és a Magyar Kupában is. Jelenleg nem kifejezetten jó a hangulat a csapat háza táján, de biztos vagyok benne, hogy az idő előrehaladtával egyre nagyobb lesz az elszántság, illetve a bizonyítási vágy, és a REAC ellen már a szebbik arcát mutatja majd a Loki.

Ez a szurkolótábor!

Éger zárásként külön kihangsúlyozta, hogy a csapat köszönettel tartozik a szurkolóknak: – Nagyon jó érzés volt, hogy a B-közép, illetve az összes szurkoló a nem túl rózsás helyzetben is mellettünk állt, és végig buzdított bennünket. Személy szerint azt ígérhetem, amit a Vasas elleni találkozó után a drukkerek is skandáltak: Soha nem adjuk fel!

B. N.

Kapcsolódó anyagok:

  • A szkítaföldi kalandozás története
  • Véget ért a nemzetközi álom
  • “Leszünk még ugyanolyan jók!”
  • Kitisztulhat a kép a Lokinál
  • Csak iksz a Vasas ellen
  • Megint nem sikerült nyerni
  • Mennyire ismeri a csapatot? – Tegye próbára tudását!


  • További hírek a haon-sportoldal kategóriából

    Sporthírek