Helyi közélet

2014.03.28. 19:49

Választás 2014 | SMS: Van alternatíva

Borsod-Abaúj-Zemplén - Seres Mária az SMS elnöke kampánykörúton járt pénteken megyénkben. Sajtótájékoztatót tartott Sátoraljaújhelyen, Miskolcon, Kazincbarcikán, Ózdon és Mezőkövesden.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Seres Mária az SMS elnöke kampánykörúton járt pénteken megyénkben. Sajtótájékoztatót tartott Sátoraljaújhelyen, Miskolcon, Kazincbarcikán, Ózdon és Mezőkövesden.Az elnök elmondta: az emberek kezdenek hinni abban, hogy van alternatíva a nagy pártok mellett. „Jelenleg négymillió választópolgár nem akar szavazni, ezért az a legfőbb feladatunk, hogy közülük minél több embernek meghozzuk a kedvét a választáshoz. Ez nem a politikusok országa, a választópolgár kezében van a döntés. Jelenleg Magyarországon a lakosság egy százaléka párttag, a kilencvenkilenc százaléka civil, mégis mindent a pártok döntenek el. Addig amíg hagyjuk...” – fogalmazott Seres Mária.

Hozzátette: Programjaik középpontjában a hazai kis- és középvállalkozások felzárkóztatása mellett az egészségügy helyzetének stabilizálása áll.

Megyénkbeli országgyűlési képviselőjelöltjeik: Pázmándi János (Sátoraljaújhely), Kalanovicsné Fábus Éva (Kazincbarcika), Rézműves Anikó (Ózd), Szabó Sándor (Mezőkövesd).

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában